Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: ΕΞΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας του ιατρού και πρώην δημάρχου 2011-2014 κ. Ιωάννη Μαρινάκη οι εναπομείναντες υποψήφιοι είναι έξι. Πρόκειται για τους:

ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ νυν δήμαρχος

ΚΟΡΩΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ νυν δημοτικός σύμβουλος ανεξάρτητος 

ΜΑΡΓΕΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ νυν δημοτικός σύμβουλος

ΠΙΛΙΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ πρώην δημοτικός σύμβουλος

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ νυν δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής συνδυασμού

ΧΟΡΟΖΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ νυν δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής συνδυασμού

Ο κ. Μαρινάκης χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού χιλιάδων δημοτών και αυτό αποδείχθηκε στις δημοτικές εκλογές του 2019 όπου έφτασε μία ανάσα από το αξίωμα του δημάρχου. Ο κ. Μαρινάκης θα καθορίσει το εκλογικό αποτέλεσμα. Κοινώς θα βγάλει δήμαρχο! Έτσι εκτιμούμε. Και για να μην μασάμε τα λόγια μας αν θέλει είναι σε θέση να βγάλει τον Σωτήρη Πιλίλη δήμαρχο για τα επόμενα πέντε χρόνια. Και το αντίστροφο...

Οι περισσότεροι υποψήφιοι δήμαρχοι έχουν ανακοινώσει την πλειοψηφία των υποψηφίων συμβούλων οι οποίοι προέρχονται από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, σε αντίθεση με τις βουλευτικές εκλογές όπου η πλειοψηφία των υποψήφιων βουλευτών αποτελείται από δικηγόρους, γιατρούς, ηθοποιούς και δημοσιογράφους!

ΜΕ 43% + ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ!

Αν ο πρώτος συνδυασμός συγκεντρώσει ποσοστό 43% + μία ψήφο τότε έχουμε δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή! Επίσης για να εκπροσωπηθεί ένας συνδυασμός στο δημοτικό συμβούλιο πρέπει να έχει 3% τουλάχιστον, όπως γίνεται και με τις βουλευτικές εκλογές. Με τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών του 2019 ο κ. Χοροζάνης της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ δεν εκλέγεται.

ΕΠΟΧΗ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΕΛΟΣ! ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!