Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Η Ελλάδα που ξέραμε τελείωσε...

Οι αγρότες στους δρόμους. Οι ροές μεταναστών αμείωτες. Τα σύνορα κλείνουν. Η πραγματική οικονομία εχει πεθάνει. Η ελπίδα δεν ήρθε ποτε... Ή αν ήρθε έφυγε!  
Ο Θεός θα πρέπει να βάλει το χέρι του τώρα. Αλλα να μην κάνει διακρίσεις.

Ο ελληνικός λαός έπεσε θύμα; Οχι! Ψήφισε αυτόν που του έταξε οτι θα του εξασφαλίσει το βόλεμα του. Και για μια ακόμα φορά πιάστηκε κορόιδο. Τώρα όμως πονάει η κοροϊδία.

Τα πράγματα δεν ειναι όπως φαίνονται. Ποτε δεν ήταν. Πίσω απο όλα αυτά κρύβεται αυτο που κανένας μέσος αστός δεν θέλει να παραδεχτεί. Ένα σχέδιο εξαθλίωσης και εξόντωσης οποιουδήποτε έμψυχου που σχετίζεται γενετικά με την Ελλάδα. Μετά απο 6 χρόνια θυσιών και καταστροφής της περιουσίας των Ελλήνων έρχεται ο σεισμός των πολλών ρίχτερ που θα ισοπεδώσει τα πάντα. Για να έρθει μετά η αναγέννηση που θα εχει πόνο, αίμα και δάκρυα. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα πει πόσες γενιές Ελλήνων καταστράφηκαν μέχρι την ανοικοδόμηση.

Προσοχή! Αν δείτε κάποιο ελικόπτερο να πετάει με πρωθυπουργό μέσα και αυτο θα ειναι σχεδιασμένο. Δεν υπαρχει κατι που να μην αποτελεί μέρος του σχεδίου της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Η νέα εποχή θα βρει την Ελλάδα υποδουλωμένη πλήρως, το λαό αδύναμο και τον ηγέτη που όλοι θα αναζητούν άφαντο. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΟΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Ήδη η παγκόσμια κυβέρνηση καταγράφει την ψυχολόγια μέσα απο το Facebook και βάζει τους δούλους της του ΣΥΡΙΖΑ να φακελώσουν τον κάθε Έλληνα που θα ειναι ένας αριθμός. Αν υποκύψει ο Έλληνας τότε θα εχει υποκυψει το μόνο και το πιο δύσκολο έθνος του κόσμου.

Η συντακτική ομάδα του Megara Press (στην τοποθεσία "ψευδοκράτος Η Ωραία Και Μοιραία ΕΛΛΑΣ του τσιγάρου και της φραπεδιάς").

Υ.Γ. Μεταξύ σοβαρού και αστείου.
Τα έργα στην αγορά και σε όλα τα Μεγαρα ειναι για το καλό μας. Δηλαδή για το καλό... σπάσιμο των τροχοφόρων μας που το κράτος απαιτεί να περάσουν απο ΚΤΕΟ. Πρωτα φροντίζει να τα διαλύσει... Αν δεν ειναι αυτο μέρος του όλου σχεδίου εξόντωσης τότε τι ειναι;