Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Ένα μήνα μετά αναπάντητοι οι χαρακτηρισμοί του πρώην δημάρχου κ. Μαρινάκη προς την "Ελλήνων Συνέλευσης Μεγαρέων"

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 5ης Απριλίου 2017 ο πρώην δήμαρχος κ. Ιωάννης Μαρινάκης εξαπέλυσε επίθεση στο δήμαρχο για την Ε.ΣΥ. Μεγαρέων. 
Με αφορμή την κατάθεση στεφάνων την 25η Μαρτίου ο κ. Μαρινάκης χαρακτήρισε την Ελλήνων Συνέλευσης "απατεώνες" και τόνισε πως ο πρόεδρος του φορέα είναι πρώην υποψήφιος του συνδυασμού που ηγούταν ο νυν δήμαρχος.
Πριν τον κ. Μαρινάκη το λόγο είχε ο κ. Χοροζάνης που αναφέρθηκε στην κατάθεση στεφάνων της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα ο πρώην δήμαρχος ξεκινώντας αποκάλεσε τον κ. Χοροζάνη συνάδελφο!
Ασφαλώς και στην αίθουσα όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι συνάδελφοι αλλά η λέξη αυτή ηχεί παράξενα όταν την ξεστομίζει ένας φιλελεύθερος για έναν κομμουνιστή.
Η Ε.ΣΥ. Μεγαρέων έχει ανύπαρκτη παρουσία στον τοπικό τύπο, κάτι που προβληματίζει για τη στάση του τελευταίου απέναντι στον πολιτικό φορέα. Επίσης προβληματίζει το γεγονός ότι εκτός από αναρτήσεις στο facebook δεν έχει υπάρξει απάντηση στους χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν στη συνεδριάση του σημαντικότερου οργάνου του δήμου μας.
Προφανώς ο κ. Μαρινάκης βρήκε αφορμή να επιτεθεί πολιτικά στη δημοτική διοίκηση. Τι θα γινόταν αν ο πρόεδρος της Ε.ΣΥ. Μεγαρέων κ. Βαγγέλης Γαβαλάς δεν είχε υπάρξει υποψήφιος με τον κ. Σταμούλη; Μπορεί ένα πρόσωπο τέτοιας εμβέλειας να χαρακτηρίζει απατεώνες κάποιους χωρίς αποδείξεις; Γιατί σιώπησε ο τοπικός τύπος;
Τελικά ο Σώρρας έχει καταδικαστεί για τα 600 δις ή προσπαθεί το σύστημα να τον χώσει στη φυλακή γιατί ενοχλεί;
Μήπως ο Σώρρας είναι κομμάτι του συστήματος και ήρθε για να παρασύρει τους οφειλέτες όπως έκανε κάποτε ο Τσίπρας με το "Δεν Πληρώνω";
Ποιος ο ρόλος του Σώρρα τελικά;
Πάντως ο δήμαρχος έδωσε την πρέπουσα απάντηση. Είπε ότι πρόκειται για αναγνωρισμένο σωματείο.