Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΙΑΤΡΕΙΑ ΕΟΠΠΥ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΕΛΟΣ! ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ: ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ένας φωνακλάς, βλάκας και άσχετος με το αντικείμενο πολιτικός έχει αναλάβει το υπουργείο Υγείας. Δεν είναι επίσης καθόλου τυχαίο που επί των ημερών του διαλύεται η δημόσια υγεία στο όνομα της εξυγίανσης. Και η τραγική σύμπτωση είναι ότι τα Μέγαρα έχουν δήμαρχο γιατρό και ένα δημοτικό συμβούλιο γεμάτο από επαγγελματίες του κλάδου υγείας.
Η είδηση λοιπόν είναι ότι κλείνουν τα ιατρεία του ΕΟΠΠΥ στα Μέγαρα. Αυτό που δεν αποτελεί είδηση είναι ότι το κράτος στα Μέγαρα καταργείται και σύντομα θα δούμε υπηρεσίες που δεν φανταζόμαστε να κλείνουν.
Όλα αυτά την στιγμή που για να πας στην Ελευσίνα, την πρωτεύουσα του Πάγκαλου και της αρβανιτιάς, θα πρέπει να δώσεις 4,20 ευρώ, αν θες να πας από ασφαλή δρόμο.
Οι αντιδράσεις της δημοτικής διοίκησης και του λαού θα πρέπει να είναι εμφανείς και έντονες. Κανείς όμως δεν αντιδρά. Όχι για να επιτύχει κάτι αλλά για να δείξει ότι εδώ σε αυτή την πόλη υπάρχει κάποια αντίσταση στο ξεπούλημα της χώρας από τον προδότη Σαμαρά και τους συνεργάτες του.
Οπότε τρώμε όση δημοκρατία χρειάζεται για να χορτάσουμε και συνεχίζουμε στο δρόμο που χάραξαν άλλοι για εμάς χωρίς εμάς...

Η συντακτική ομάδα του Megara Press