Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥ DOYLEYTARAS...!

Ο Douleutaras αποτελεί μία πλατφόρμα μέσω της οποίας άτομα από όλη την Ελλάδα μπορούν εύκολα, γρήγορα και απλά, να διαφημίσουν το ταλέντο, τις ικανότητες και την προσωπικότητά τους αναλαμβάνοντας εργασίες και projects για πολλαπλούς εργοδότες.
Μέσω του Douleutaras.gr, η εύρεση του κατάλληλου...
επαγγελματία για την εκτέλεση projects μετατρέπεται σε απλή και άμεση διαδικασία!
Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα, την εγκαθίδρυση ενός νέου, εναλλακτικού και ευέλικτου μοντέλου εργασίας το οποίο προβάλλει αρχές όπως η επιχειρηματικότητα, η αντικειμενικότητα, η ακεραιότητα, η διαφάνεια, η αυτονομία και η συνεχής αξιολόγηση.
Γιατί εδώ, η δουλειά αποκτά αξία!
 

Η ομάδα του Douleutara αποτελείται απο:


Ανδρέας Γραμμάτης
General Manager
Ο Ανδρέας διευθύνει, οργανώνει και συντονίζει τα μέλη της ομάδας του Douleutaras.gr Μετά από δύο μεταπτυχιακά στο Λονδίνο, παρέμεινε εκεί όπου και εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων, έχοντας αναλάβει projects για πολυεθνικές όπως οι Tesco, Pizza Hut, Nestle, αλλά και συμμετοχές σε startups. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με σπορ, ταχυδακτυλουργικά τρικ(!), ενώ πηγαινοέρχεται συνεχώς Λονδίνο/Αθήνα οδικώς, οπότε αν τον δείτε μη διστάσετε να τον σταματήσετε, του αρέσει η παρέα!
 

Ιωάννης Πουλουπάτης
Product Manager
Ο Γιάννης έχει αναλάβει τη σωστή λειτουργία και βελτίωση των υπηρεσιών του Douleutaras.gr, φέρνοντας το επιχειρηματικό του δαιμόνιο στην ομάδα. Σε ηλικία 18 ετών ίδρυσε το StivoZ.gr, τη μεγαλύτερη ιστοσελίδα για το στίβο στην Ελλάδα, όντας πρωταθλητής στο άλμα εις ύψος. Παράλληλα, έχει πραγματοποιήσει σπουδές σε πληροφορική και χρηματοοικονομικά, αλλεπάλληλα projects ως freelancer σε Αθήνα, Λονδίνο και Νέα Υόρκη, όπου αυτή τη στιγμή δουλεύει ως αναλυτής δεδομένων. Σιχαίνεται τα... μικρόβια, οπότε το καθημερινό μετρό της Νέας Υόρκης είναι μια συνεχής πρόκληση, ενώ λατρεύει το στίβο και που και που εξαφανίζεται σε κάποιο στάδιο της Νέας Υόρκης για να προπονηθεί στο άλμα εις ύψος.
 

Νίκος Δούνης
Operations Manager
Ο Νίκος φροντίζει όλα να πηγαίνουν ρολόι στο Δουλευταρά... Κάθε λειτουργία, διορία, οικονομική εκκρεμότητα να είναι καλυμμένη! Είναι κάτοχος MBA μεταπτυχιακού διπλώματος από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έμπειρος οικονομικός αναλυτής με αρκετά χρόνια προϋπηρεσίας σε μεγάλη διαφημιστική εταιρεία, ενώ εργάζεται και ως ανεξάρτητος σύμβουλος επιχειρήσεων. Στον ελεύθερό του χρόνο είναι δεινός χορευτής λάτιν και δεν κρύβει την αδυναμία του για το junk food και τα ταξίδια!
 

Μυρτώ Χλιόβα
Marketing Manager
Η Μυρτώ οργανώνει την προώθηση και προβολή του Douleutaras.gr. Παράλληλα, κάνει έρευνα για το διδακτορικό της στη Βαρκελώνη, με αντικείμενο την κοινωνική επιχειρηματικότητα. Στο παρελθόν η Μυρτώ εργαζόταν σε τμήματα marketing μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, ενώ έχει συμμετάσχει σε project κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Στον ελεύθερο χρόνο της θα τη βρείτε να προπονείται στην ιαπωνική ξιφασκία kendo, να σχεδιάζει κοσμήματα ή να κάνει βόλτες και ηλιοθεραπεία στην όμορφη Barceloneta.
 

Αριάδνη Γραμμάτη
Marketing Executive
Μέσω του ρόλου της στο Douleutaras.gr η Αριάδνη διαχειρίζεται τα κοινωνικά δίκτυα προβάλλοντας τις υπηρεσίες της πλατφόρμας, ενώ παράλληλα αναπτύσσει και διατηρεί ενεργή τη σχέση του Douleutaras.gr με την κοινότητα των χρηστών του. Επιπλέον, είναι υπεύθυνη για τη σύνταξη και τακτική ανανέωση του Blog. Η Αριάδνη είναι τελειόφοιτη στη σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ως λάτρης της γαστρονομίας, της αρέσει να ασχολείται με τη μαγειρική, μαθαίνοντας τα μυστικά της, βρίσκει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση, ενώ χαλαρώνει παίζοντας πιάνο και τραγουδώντας.
 

Άρις Χελάς
Web and graphic designer
Ο Άρις βρίσκεται πίσω από την αισθητική απεικόνιση της ιστοσελίδας, διασφαλίζοντας ότι είναι εύχρηστη για τους χρήστες της. Είναι υπεύθυνος για κάθε γραφικό, φωτογραφία, βίντεο που θα δείτε στο Douleutaras.gr και τα social channels του. Ο Άρις είναι έμπειρος designer, έχοντας σχεδιάσει εφαρμογές για εταιρείες όπως η Tag Heuer, Diageo, Volkswagen, Sony και πολλές άλλες. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Art Director σε μεγάλο digital agency της Αθήνας και παράλληλα συμμετέχει σε startup εταιρίες σε Ελλάδα και Αγγλία. Του αρέσουν οι βόλτες με το ποδήλατο, αντιπαθεί τους ξηρούς καρπούς στις σοκολάτες και αγαπημένος του αριθμός είναι το 8. Όταν ήταν 3 ετών είχε σηκώσει ένα αυτοκίνητο με τη δύναμη της σκέψης του, αλλά δυστυχώς, δεν ήταν κανείς εκεί για να το δει.
 

Γιώργος Παπαδρόσου
Software Developer
Ο Γιώργος ανήκει στο μικρό, αλλά δυναμικό τμήμα των προγραμματιστών του Douleutaras.gr, που έχει σχεδιάσει και στήσει το site και τη λειτουργία του. Είναι τελειόφοιτος στο τμήμα πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια του έχοντας εργαστεί σε τεχνικά projects για μεγάλες εταιρείες. Φανατικός λάτρης των σπορ, θα τον βρείτε συχνά με φίλους, να παίζει μπάσκετ, ποδόσφαιρο ή να κάνει windsurfing. Τέλος, όσο κι αν φαίνεται περίεργο, πάντα διασκεδάζει με κρύα αστεία.
 

Αλέξανδρος Φατλές
Software Developer
Ο Αλέξανδρος είναι ένας εκ των δύο software developers πίσω από τη δημιουργία του Douleutaras.gr, υπεύθυνων για τα τεχνικά και προγραμματιστικά θέματα. Ο Αλέξανδρος είναι μηχανικός λογισμικού με πολυετή εμπειρία στο χώρο και σπουδές πληροφορικής στο Portsmouth. Έχει συνεργαστεί με γνωστές πολυεθνικές εταιρείες όπως η Microsoft, με μεγάλους τραπεζικούς ομίλους και έχει υλοποιήσει πληθώρα projects λογισμικού μεγάλης κλίμακας. Στον ελεύθερο του χρόνο παίζει μουσική, κυρίως ηλεκτρική κιθάρα, ή παίρνει τα βουνά κάνοντας mountain-biking και ορειβασία. Δεινός σινεφίλ, με την πρώτη ευκαιρία θα κάνει μια βόλτα στον κοντινότερο κινηματογράφο, για να απολαύσει κάποια ταινία