Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΥΡΑΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ. ΑΛΛΑΞΕ Η ΧΡΟΝΙΑ, ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ.

Δανειζόμενοι λέξη που χρησιμοποίησε δημοτικός σύμβουλος στην συνεδρίαση της 27ης Δεκεμβρίου 2013 θα πούμε: "έλεος!". Μπορεί σε μεγάλο βαθμό να προσφέρεται για την αρένα της πολιτικής και για κόντρες αντοχής ανάμεσα στους επικεφαλής και τα δυνατά χαρτιά των συνδυασμών, αλλά σε καμία περίπτωση μετά από όλα όσα έγιναν δεν πρέπει να συνεχιστεί. Τα είπαμε, τα ξαναείπαμε και αν δεν υπάρξει κάποια σοβαρή εξέλιξη δεν χρειάζεται να τα ξαναπούμε.
Ο κ. Ελευθέριος Λαγός σε μια ωραία ομιλία στη εν λόγο συνεδρίαση, εμφανώς και ως νομικός αλλά και ως απλός πολίτης,  είπε ότι δεν είναι αυτό το μόνο μας πρόβλημα σε αυτή την πόλη. Και το θέμα πρέπει να προσεγγιστεί πρωτίστως επιστημονικά. Ο κ. Λαγός με το νεανικό της ηλικίας του και τον ξεκάθαρο λόγο του ίσως να εξέφρασε την αγανάκτηση και τις ανησυχίες μερίδας της νεολαίας της περιοχής μας. Μιας νεολαίας που άκουσε μέσω του megaratv.gr φράσεις όπως: "είσαι βλάκας", "τον κακό σου τον καιρό", "είσαι κότα" και άλλα πολλά!
Η τεχνολογία βοηθά πάρα πολύ ώστε οι πολίτες να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. Μέσω των ζωντανών συνδέσεων της "αρένας" θα πορευθούμε στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Ένα μπράβο στο Megara Tv και στον κ. Αλέξανδρο Αραπέτσικα.