Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ιστότοπου aftodioikisi.gr της 17ης Νοεμβρίου 2013 η Νέα Δημοκρατία θα ακολουθήσει την γνωστή τακτική να δώσει χρίσμα ή υποστήριξη σε υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες. Μάλλον το ΠΑ.ΣΟ.Κ. λόγω της καταστροφής του ίσως να μην μπορεί να πράξει το ίδιο αφού έχουν μείνει 3 και ο Βενιζέλος...
Πάντως θα είναι άδικο την στιγμή που οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 έγιναν στη σκιά του μνημονίου να μην γίνουν και αυτές του προσεχούς Μαΐου. Άλλωστε το ΠΑΣΟΚ που μας έβαλε στα μνημόνια και εξαθλίωσε τον λαό συνεχίζει να κυβερνά. Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει στον δρόμο που έστρωσε το ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή να μας εξαθλιώνει, να μειώνει καθημερινά την αξιοπρέπεια μας, να αυξάνει την ανεργία και να οδηγεί τον Έλληνα έξω από τις πόρτες συσσιτίων και κάθε είδους δωρεάν παροχής προς επιβίωση.
Το παρακάτω είναι απόσπασμα από τον προαναφερόμενο ιστότοπο:
(...) Στην Αγία Παρασκευή η Ν.Δ. θα στηρίξει το νυν δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, όπως επίσης στον Βύρωνα τον Νίκο Χαρδαλιά, στο Δήμο Δάφνης- Υμηττού τον Μιχάλη Σταυριανουδάκη, στο Ηράκλειο τον Παντελεήμονα Βλασσόπουλο, στην Πεντέλη τον Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, στο Χαϊδάρι τον Δημήτρη Μαραβέλια (ο οποίος, όμως, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, «παίζει» και για την Περιφέρεια Πελοποννήσου), στο Χαλάνδρι τον Γιώργο Κουράση, στον Ωρωπό τον Γιάννη Οικονομάκο, στην Κηφισιά τον Νίκο Χιωτάκη, στο Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας τον Γιώργο Δρίκο και στα Μέγαρα τον Γιάννη Μαρινάκη. (...)

Ολόκληρο το άρθρο βρίσκεται εδώ: http://aftodioikisi.gr/proto-thema/nd-oi-ipopsifioi-se-lekanopedio-perifereies