Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Ανακινήθηκε και πάλι το θέμα των ανεμογεννητριών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟ… FACEBOOK…
Το megara press είχε προβάλει το θέμα των ανεμογεννητριών όταν η σημερινή τοπική εξουσία  που καλείτε να χειριστεί το θέμα ήταν σε νηπιακή πολιτικά ηλικία.

Τότε το θέμα είχε ξεκινήσει από τον δήμο Λουτρακίου και ξεσήκωσε τους αριστερούς της περιοχής μας. Εκείνη την εποχή η αριστερά είχε αναλάβει να σηκώσει το βάρος της προστασίας του περιβάλλοντος καθώς η δεξιά ζούσε στον παραμυθένιο κόσμο μιας κοινωνίας που σπαταλούσε τα τελευταία δανεισμένα ευρώ πριν την ολοκληρωτική κατάρρευση της από τα γυάλινα πόδια που την στήριζαν.

Δέκα χρόνια μετά το θέμα γίνεται πάλι επίκαιρο. Είχαν ακουστεί το περασμένο καλοκαίρι κάποιες φωνές που έλεγαν «έρχονται οι ανεμογεννήτριες. Βοήθεια χωριανοί» οι οποίες ήταν πληρωμένοι κονδυλοφόροι και πληρωμένα φερέφωνα του συστήματος (φυσικά όχι δημοσιογράφοι) και οι οποίοι είχαν σαν σκοπό να περάσουν στο υποσυνείδητο του λαού τα δικά τους μηνύματα που ήταν εντολές του Μαξίμου.

Οι ανεμογεννήτριες αν είναι να έρθουν θα έρθουν και τίποτα δεν πρόκειται να τις σταματήσει. Ίσως να μην πατήσουν την Αττική γη αλλά κάποια μέτρα από τα σύνορα Αττικής και Κορινθίας, για λόγους που σχετίζονται με την υπάρχουσα νομοθεσία. Πάντως προστατευόμενη περιοχή δεν μπορεί να τις σταματήσει και αυτό με υπογραφή της σημερινής προέδρου της δημοκρατίας από άλλη θέση που κατείχε παλαιότερα. Επίσης τα συμφέροντα είναι μεγάλα και σχετίζονται με την Αγία Οικογένεια…

Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας πρέπει να γίνει χωρίς να χυθεί αίμα. Και μετά τον αγώνα να ξεκαθαρίσουν οι προδότες από τους υπόλοιπους και οι πρώτοι να πάνε σπίτι τους.