Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Μέγαρα: Θερμοκρασία κοντά στο μηδέν. Πολιτικό επίπεδο υπό του μηδενός...

28 Νοεμβρίου 1964:
Η NASA εκτοξεύει το σκάφος Μάρινερ 4
με προορισμό τον πλανήτη Άρη.
28 Νοεμβρίου 2016:
Ύβρεις (εκτός μικροφώνου) σε συνεδρίαση
του δημοτικού συμβουλίου
από αντιδήμαρχο του δήμου Μεγαρέων.
Αποχωρεί η αντιπολίτευση...
 Αποτέλεσμα εικόνας για νασα πυραυλοι
Αυτό θα μπορούσε να γράψει ένας ιστορικός του μέλλοντος που θα κατέγραφε ασήμαντα και σημαντικά συμβάντα του μικρού και μεγάλου κόσμου μας. Δίπλα στα τεράστια για την ανθρωπότητα γεγονότα δείχνουν το πραγματικό μέγεθός τους αυτά που διαδραματίζονται μέσα σε αίθουσες που λαμβάνονται αποφάσεις για την καθημερινότητά μας.
Μπορεί ελάχιστους να ενδιαφέρουν οι συνεδριάσεις αυτές αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι κάποιοι που αποφάσισαν να προσφέρουν και να εκτεθούν δυστυχώς προσβάλλονται.
Ο αξιότιμος κ. Πολυχρόνης είναι ένας δημότης που από την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του έτυχε τη συμπάθεια και την εκτίμηση της κοινωνίας. Στις 28 Νοεμβρίου 2016 έχασε πολλούς από τους υποστηρικτές του...
Η στάση της αντιπολίτευσης ήταν σοφή να αποχωρήσει με τον εκδηλωτικό Κλεάνθη Βαρελά να εξεγείρεται πρώτος στο άκουσμα της αισχρολογίας.
Τα συμπεράσματα που βγαίνουν είναι δύο:
1) άναψαν τα αίματα στο τοπικό πολιτικό σκηνικό έστω για λίγο. Ξύπνησαν από τον λήθαργο τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και με τα εξώφυλλά τους έδειξαν ποια στάση θα κρατήσουν.
2) τα μνημόνια και η μετάλλαξη της Ελλάδας από κοινωνία ανέργων σε κοινωνία επιδοματούχων φραπεδομάχων καλά κρατεί...

Η συντακτική ομάδα του Megara Press