Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Ο Σώρρας κοιμάται και ονειρεύεται ότι είναι ηγέτης κράτους...

http://www.zougla.gr/assets/images/1377501.jpg Με βάση μία συστημική τακτική χειραγώγησης των μαζών, τη δημοσκόπηση, ο φερόμενος ως αντισυστημικός και κόντρα στο κατεστημένο Αρτέμης Σώρρας κινεί στο διαδίκτυο μία από αυτές που δείχνει την ΜΚΟ Ελλήνων Συνέλευσης πρώτο κόμμα με 23%!
Σίγουρα τα πολιτικά κόμματα απέδειξαν πόσό ανηθικότητα και απατεωνιά κουβαλάνε όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμα και η Χρυσή Αυγή έδειξε ότι είναι μέρος του πολιτικού συστήματος, της πολύχρωμης πίτας που έχει από κενό (αποχή), άσπρο (λευκό) μέχρι μαύρο (Χρυσή Αυγή).
Είναι λύση ο Σώρρας που διατυμπανίζει ότι το 666 είναι ο άνθρωπος (λέει 6 πρωτόνια, 6 νετρόνια, 6 ηλεκτρόνια έχουμε) και που τα μέλη του υπογράφουν ότι είμαστε όχι στο 2016 αλλά στο 2900;
Στα Μέγαρα έχουμε γραφείο απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στα Πλακάκια. Αρκετοί συμπολίτες μας έχουν εγγραφεί μέλη και έχουν καταθέσει εξώδικα προς τράπεζες, εφορίες κτλ. Κανείς όμως δεν δημοσιοποιεί απαντήσεις.
Να θυμίσουμε στους συμπολίτες μας Μεγαρείς και Νεοπεραμιώτες:
Οι απλοί πολίτες του "δεν πληρώνω" χρωστάνε τα μαλλιά της κεφάλης τους και τρέχουν στα δικαστήρια. Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα κομματόπαιδά του που τους υποκινούσαν και που έχουν την ασφάλεια ξένων και ελληνικών καταθέσεων είναι τώρα στη μούγγα. Για αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ!