Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Μόνο με τον Αλέξη πρωθυπουργό θα μπορούσε να συμβεί...

...φαντάσου τι έχει να γίνει με τον Κούλη στο Μαξίμου...
Οι Αλβανοί μέσω Ράμα θέτουν θέμα συνόρων (αν και μία ημέρα τα μισομάζεψαν αφού θα πήραν εντολές από τους ανωτέρους τους), οι Τούρκοι μέσω Ερντογάν θέλουν να ξανασυζητήσουμε τη συνθήκη της Λωζάνης και όλα αυτά μετά την επίσκεψη του Ομπάμα στην Αθήνα.
Οι ανήσυχοι και υποψιασμένοι έχουν καταλάβει ότι δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις των αρχηγών των γειτονικών κρατών. Ειδικά ο Ερντογάν που παίζει με τη φωτιά δεν αφήνει σε ησυχία τους υποστηρικτές των προφητειών που θέλουν να βρέχει φωτιά πάνω από τη χώρα του για πολλές μέρες.
Μήπως και το γεγονός οτι ο Αλέξης ο χαλαρός, ο άπειρος και ο χύμα βρίσκεται στην εξουσία και δεν έχει το ανάστημα να σταθεί απέναντι στις διεκδικήσεις είναι και αυτό μέρος κάποιας γνωστής προφητείας; Μήπως όμως οι προφητείες κυκλοφορούν για να περιμένουμε τη λύτρωση και την ανάσταση από ξανθά γένη και τρίτους και τα αφεντικά να συνεχίσουν να μας έχουν δούλους;
Ο Αλέξης πάντως σε καμία περίπτωση δεν βρίσκεται τυχαία στο Μαξίμου. Και καθόλου τυχαία δεν θα βρεθεί και ο Κούλης σε λίγο καιρό.