Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΣΚΑΜΠΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ευρωπαϊκή ένωση ανέχεται να βρίσκονται προφυλακισμένοι βουλευτές του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας μας με γελοία κατηγορήτηρια. Μιχαλολιάκος, Παππάς και Λαγός πληρώνουν ότι δεν έπαψαν να καταγγέλουν αυτά που κάθε οργισμένος και καταπιεσμένος Έλληνας θα ήθελε να πει κατάμουτρα στους υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Οι αριστεροί των ημερών μας δεν πρόκειται ποτέ να διωχθούν, και αυτό γιατί μέρος της ιδεολογίας τους ταιριάζει με όσα θέλουν οι παγκοσμιοποιητές. Επίσης αρκετοί από αυτούς έχουν συμβιβαστεί με το σύστημα και έχουν γίνει ένα με αυτό.

Στις ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή στα Μέγαρα και στη Νέα Πέραμο αναδείχθηκε τρίτο κόμμα λαμβάνοντας ποσοστό 15,18%! Αλήθεια, έχουμε 2970 φασίστες ή ναζιστές ανάμεσα μας; Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις κομμουνιστικές συνιστώσες έλαβε στα Μέγαρα 23,72%. Αλήθεια, έχουμε ανάμεσα μας 4640 κομμουνιστές;

Ας τελειώνει η καραμέλα με το φασισμό και το ναζισμό. Ο φασισμός είναι η εκδοχή του ιταλικού εθνικισμού. Ο ναζισμός είναι η εκδοχή του γερμανικού εθνικισμού. Οι Έλληνες εθνικιστές υπήρξαν πριν από όλους και χάρη σε αυτούς η χώρα μας έχει τα σημερινά της σύνορα. Όποιος προασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα είναι εθνικιστής. Όποιος ζητά πίσω τις χαμένες πατρίδες είναι ένας άξιος Έλληνας και γνήσιος απόγονος όσων πολέμησαν για να είμαστε σήμερα ελευθέροι. Δυστυχώς βλέπουμε πως δρουν και αυτοί που θέλουν να διαλύσουν τη χώρα σε κομμάτια - έχοντας διαλύσει πρώτα τους Έλληνες - και να πουλήσουν ότι έχουμε και δεν έχουμε.

Στη σύγχρονη αστική δημοκρατία χωράνε όλες οι ιδεολογίες. Γι' αυτό και οι χρυσαυγίτες πρέπει να έχουν φωνή και να αντιμετωπίζονται όπως τους αξίζει. Όταν όμως ο εθνικισμός πάει κόντρα στα συμφέροντα του Μπόμπολα και των Σιωνιστών έχουμε τα γνωστά αποτελέσματα. Δηλαδή αποκλεισμός, λασπολογία και Τατσοπουλιάδα...

Η συντακτική ομάδα του Megara Press
Τα βίντεο με ολόκληρες τις ομιλίες των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής την ώρα που "τυχαία" τα κανάλια απεργούσαν: