Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟ; ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.

Εκεί που είχαμε όλα μας τα γνωστά προβλήματα αποκτήσαμε ακόμα ένα. Αυτό του ονόματος του δήμου μας. Με επιχειρήματα της πλάκας και με πευκιώτικο τσαμπουκά το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την αλλαγή του ονόματος από δήμο Μεγαρέων σε δήμο Μεγάρων - Νέας Περάμου. Οριακά πριν τις εκλογές και τη στιγμή που κάποιες δημοσκοπήσεις είχαν ολοκληρωθεί, Σταμούλης και Μαρινάκης είπαν "ναι" στην αλλαγή για ψηφοθηρικούς λόγους. Κοινώς σφάζονται για το ποιος θα πάρει περισσότερους ψήφους από τους Πευκιώτες.
Αυτή η σφαγή δεν αξίζει σε κανέναν και κυρίως στους δημότες της Νέας Περάμου

Τα προεκλογικά πανό των Σταμούλη και Μαρινάκη έχουν ζάρες γιατί κατασκευάστηκαν στις προηγούμενες εκλογές και ήταν 3,5 χρόνια διπλωμένα. Αυτό θα πει οικονομία. Ο κ. Σταμούλης όμως βιάζεται και σε μερικές νέες διαφημίσεις γράφει εκτός από "υποψήφιος δήμαρχος Μεγάρων-Νέας Περάμου" και "ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ-ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ".
Δυστυχώς για τον κ. Σταμούλη η αλλαγή του ονόματος είναι χρονοβόρα διαδικασία και πρέπει να γίνει πρώτα νόμος του κράτους... ΔΥΣΤΥΧΩΣ κ. ΣΤΑΜΟΥΛΗ...

Εδώ να πούμε ότι ο Μαρινάκης έχει όπλο του τα έργα που έγιναν στο Πεύκο ενώ ο Σταμούλης επειδή δεν έχει έργα ως δήμαρχος πρέπει να φωνάξει "εγώ από τώρα αλλάζω το όνομα του δήμου"... Αυτό λέγεται "πολιτική".

Ο έτερος υποψήφιος και νυν δήμαρχος, που στα δημοτικά συμβούλια δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του και ανεβάζει τον τόνο της φωνής του όποτε το επιθυμεί, δεν έχει... αλλάξει το όνομα του δήμου στις καταχωρήσεις στον τύπο.

Το σωστότερο όλων είναι το δημοψήφισμα που πρότεινε ο κ. Μπερδελής. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξει μία επιτροπή να το διεκδικήσει. Και μία από τις προτάσεις που πρέπει να πέσουν στο τραπέζι είναι ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ.

Η συντακτική ομάδα του Megara Press