Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ... (ΚΟΡΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!)

... ΚΟΡΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ...
Ζούμε την εποχή του μικροφώνου, της κάμερας και της καταγραφής. Δεν κάνει αίσθηση στους πολίτες όταν ντοκουμέντα σαν αυτό που είχε ο Κασιδιάρης είδαν το φως της δημοσιότητας. Ποιος όμως οπλίζει τους διωκόμενους βουλευτές με καταγραφικά μέσα; Μα οι ίδιοι που τους κατηγορούν! Δηλαδή το ίδιο το πολιτικό σύστημα του οποίου αναπόσπαστο μέρος αποτελεί η εθνοσοσιαλιστική* Χρυσή Αυγή.
Με την κρίση θυσιάστηκε το ΠΑΣΟΚ. Η πίτα έγινε πολύχρωμη για να νιώσει ο λαός την ικανοποίηση ότι οι επιλογές του διασπάστηκαν σε μικρότερα κομμάτια. Προστέθηκαν τα άκρα, έφυγε το πράσινο, μεγάλωσε το ροζ! Το αποτέλεσμα; Η κυβέρνηση που κάποτε ήταν μπλε ή πράσινη τώρα έχει και μπλε και πράσινους κόκκους!
Τι κοινό έχουν όλοι; Τον ίδιο εργοδότη. Τα ονόματα τους είναι στην ίδια λίστα μισθοδοσίας! Και δεν πρόκειται για την λίστα του Μπόμπολα ή του Περιστέρη. Αλλά για την λίστα της ... ... ... .
Βρείτε το!  
Η σωτηρία της Ελλάδας και της ζωής μας είναι η δημοκρατία. Αλλά ΟΧΙ τα κόμματα. Τουλάχιστον όχι αυτά τα κόμματα αυτής της πολύχρωμης πίτας. Και αυτό γιατί ο καθένας τρώει το κομμάτι του και χορταίνει. Και όλοι μαζί πίνουν εις υγεία των κορόιδων, δηλαδή στην υγεία μας. (αυτοί πίνουν, εμείς μεθάμε!!!).

*** Τι είναι ο Μιχαλολιάκος; Σε ποια υπηρεσία βρίσκεται; Ποιος συντηρούσε τη Χρυσή Αυγή για να σηκώσει κεφάλι και να γίνει βαλβίδα ασφαλείας στις μέρες μας που έπρεπε κάπου να διοχετευθεί η οργή και η αγανάκτηση;
Όλοι κάτι αντιπροσωπεύουν. Άλλος την οργή, άλλος τον πατριωτισμό, άλλος την εργατιά, άλλος τον συντηρητισμό και άλλος το διεθνισμό. Πήραμε όλοι από ένα κομματάκι γιατί έτσι θέλουν. Όπως κάποτε ήθελαν να είμαστε μπλε και πράσινοι και να τρώμε καλά. (και η αλήθεια είναι ότι φάγαμε καλά.).

Η συντακτική ομάδα του Megara Press