Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΧΑΛΟΦΤΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"

C:\Users\User\Downloads\IMG_8697.jpg Διανύουμε μία περίοδο δύσκολη για την πατρίδα μας. Η οικονομική κρίση έχει εξαθλιώσει τον ελληνικό λαό. Η δυσμενής εικόνα της Ελλάδας, όπως παρουσιάζεται από τα ξένα μέσα, έχει επηρεάσει αρνητικά την κοινή γνώμη των ξένων κρατών και ιδιαίτερα της Ευρώπης, ενώ η διαπραγματευτική ικανότητα της χώρας μας έχει κλονιστεί.
Την ίδια στιγμή η χώρα απειλείται από ανοιχτά μέτωπα βόρεια και ανατολικά των συνόρων της, αφού φλέγοντα εθνικά ζητήματα παραμένουν άλυτα.
Τα Σκόπια επιμένουν στην διεκδίκηση ενός ονόματος που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» με ύποπτες βλέψεις για το μέλλον. Η απειλή της «Μεγάλης Αλβανίας»
είναι ακόμη παρούσα. Η Τουρκία συνεχίζει να αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία επί νήσων, τον ελληνικό εναέριο χώρο που παραβιάζει συστηματικά, τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας επί της υφαλοκρηπίδας παραβιάζοντάς τα, ενώ απειλεί με πόλεμο (casus belli) την χώρα μας σε περίπτωση που επεκτείνει την αιγιαλίτιδα ζώνη στα 12ν.μ. Ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει μια επικίνδυνη προπαγάνδα για την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας στα ανατολικά σύνορα της Θράκης μέσω του Τουρκικού Προξενείου.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά η χώρα μας αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα με την παράνομη μετανάστευση «χάρη» στο Δουβλίνο ΙΙ και έχει μετατραπεί σε αποθήκη ψυχών.
Τέλος τα σχέδια για μια ομοσπονδοποιημένη Ευρώπη, μια Ευρώπη έρμαιο στη βούληση των μεγάλων συμφερόντων και της υπονόμευσης της εθνικής ταυτότητας είναι ψηλά στην Ευρωπαϊκή Ατζέντα.
Για αυτούς τους λόγους την 25η Μαΐου καλούμαστε να ψηφίσουμε
Για να μεταφέρουμε στην Ευρώπη την πραγματική εικόνα της χώρας μας σήμερα. Την εικόνα των ανέργων, των ανασφάλιστων και των οικονομικών μεταναστών, το ποσοστό των οποίων αυξάνεται συνεχώς

Για να προστατεύσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα έναντι των ορέξεων των γειτόνων μας

Για να εξασφαλίσουμε ότι η ελληνική νομοθεσία, η οποία κατά 80% προέρχεται από την ΕΕ, θα είναι δίκαιη και συμφέρουσα για τον ελληνικό λαό

Για μια Ευρώπη των Εθνών-κρατών και των Λαών και όχι μια ομοσπονδοποιημένη Ευρώπη

Για μια Ευρώπη που θα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και δεν θα τα θυσιάζει στον βωμό των οικονομικών συμφερόντων.

…ψηφίζουμε για να διεκδικήσουμε τα δίκαιά μας ως ισότιμα μέλη και όχι ως επαίτες.

Χαλόφτη Βασιλική
Διεθνολόγος-MSc Διεθνές Δίκαιο και Διπλωματικές Σπουδές
Υποψήφια Ευρωβουλευτής – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ