Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΒΑΝΕΣΣΑ ΤΕΛΟΣ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Η Βανέσσα Μαυροειδή παραιτήθηκε από τη θέση του δημοτικού συμβούλου. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχε προηγηθεί η παραίτηση της από τη θέση της προέδρου του Ηρόδωρου.
Η Βανέσσα είπε στο λόγο της ότι περίμενε ανταμοιβή για την πρωτιά της μια θέση αντιδημάρχου ή προέδρου. Με τον Καλλικράτη να εφαρμόζεται για πρώτη φορά υπήρξε νέος άνθρωπος χωρίς πείρα στη διοίκηση που ήθελε να κάνει τέτοια βουτιά και το μαθαίνουμε τώρα; Για τον Ηρόδωρο ο κ. Βαρελάς προφανώς δεν επιλέχθηκε τυχαία.

Ο κ. Μαρινάκης δε δείχνει να έχει πρόβλημα με τη συμπλήρωση των ψηφοδελτίων του. Διαβάζουμε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι συνεχώς εισέρχονται νέα άτομα και μάλιστα νεαρής ηλικίας.

Όσοι θέλατε να δείτε τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού που ηγείται ο κ. Μαρινάκης είχατε την ευκαιρία να το κάνετε την Κυριακή 6 Απριλίου στη δράση Let's do it Greece! Ήταν όλοι τους σε κάποιο πάρκο ή σε κάποιο λόφο και καθάριζαν αυτοί οι άξιοι ενεργοί πολίτες! Μαζί με τους υποψήφιους των συνδυασμών των κ.κ. Σταμούλη, Μπερδελή, Χοροζάνη και Μιχαλάρου. Ήταν όλοι τους εκεί και καθάρισαν την πόλη από τα σκουπίδια...!!!
Φυσικά και δεν ήταν. Απολάμβαναν στον καναπέ τη φραπεδιά τους. Αντιθέτως κάποιοι πολιτευτές που λέγεται ότι έχουν κουράσει με την πολυετή ενασχόληση τους στα κοινά και κατηγορούνται ως κατεστημένο συμμετείχαν.
Πάντως η πόλη για να ξεβρωμίσει και να "ξεβρωμίσει" δε θέλει πολιτευτές αλλά πολίτες.