Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

...ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ...

 Επιστολή σε 1400 σχολεία της Αττικής από την Επιτροπή Τουρισμού Μεγάρων
Προβάλλει τα αξιοθέατα και ιστορικά σημεία της περιοχής

Μια πολύ ενδιαφέρουσα απόφαση έλαβε η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Μεγαρέων στην συνεδρίαση της 21ης Μαρτίου.
Συγκεκριμένα αποφάσισε να στείλει επιστολή σε 1400 σχολεία, δημοτικά – γυμνάσια – λύκεια, προτείνοντάς τους να συμπεριλάβουν τους αρχαιολογικούς χώρους, τα μνημεία, αξιοθέατα και τόπους αναψυχής της πόλης στις προγραμματισμένες εκπαιδευτικές επισκέψεις τους.

Την επιστολή θα συνοδεύει ενημερωτικό φυλλάδιο το οποίο έχει δημιουργήσει ο Δήμος και παρουσιάζει το σύνολο των επισκέψιμων περιοχών στα Μέγαρα και στη Νέα Πέραμο.
«Γίνεται μια οργανωμένη προσπάθεια ώστε να ενημερωθεί μια ομάδα του πληθυσμού, οι διευθύνσεις των σχολείων και κατ’ επέκταση οι μαθητές, ότι μπορούν να επισκεφθούν τα Μέγαρα ή την Νέα Πέραμο στο πλαίσιο των ετήσιων μαθητικών εκδρομών», αναφέρει ο αρμόδιος για τουριστικά θέματα Αντιδήμαρχος Κλεάνθης Βαρελάς..

Στην ίδια ανακοίνωση ο κ. Βαρελάς, εκφράζει την αισιοδοξία του ότι η αυξητική τάση των μαθητικών επισκέψεων η οποία παρατηρήθηκε πέρσι θα συνεχιστεί και φέτος.

Η συγκεκριμένη ενημερωτική ενέργεια αυτή αποτελεί μια ακόμα δράση από σειρά παρομοίων δράσεων τις οποίες έχει αναλάβει η Επιτροπή.

πηγή: megara.org