Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΤΡΕΙΣ, Ο ΚΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ-ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ.

Ελάχιστοι, σε σχέση με τον πληθυσμό του δήμου και αυτών που πλήττονται από τα νέα διόδια και τις αυξήσεις τους, βρέθηκαν το Σάββατο το πρωί στην κινητοποίηση στην αερογέφυρα της Πάχης.
Το ΠΑΜΕ ήταν ο πρωτεργάτης της ειρηνικής διαμαρτυρίας με τα μέλη του να κρατούν σημαίες και πανό. Το ΠΑΜΕ πάντα είναι ειρηνικό διότι κουβαλά την κομματική ταυτότητα του ΚΚΕ. Άλλωστε κανένας από την ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ δεν αντέδρασε και κάθε ορθά και ώριμα σκεπτόμενος άνθρωπος είναι κατά των ακραίων ενεργειών. 
Ο κ. Χοροζάνης συνεπής στα λόγια του ήταν εκεί με την ντουντούκα του.
Στο σημείο βρέθηκαν και τοπικοί δημοσιογράφοι για ρεπορτάζ.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ: ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ & ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ...
Ένας προφανής λόγος που κάποιοι ήθελαν να πάνε και δεν πήγαν στο άνοιγμα των διοδίων είναι ότι κάποια στιγμή μπορεί να αποστείλουν ένα βιογραφικό στην εταιρία με πιθανότητα να εργαστούν ως υπάλληλοι της.
Οι κάμερες ήταν πάνω από τα κεφάλια των διαμαρτυρόμενων και κατέγραφαν... Δεν μπορείς να χτυπήσει πόρτα σε εταιρία που πρώτα έχεις ζημιώσει! Ακόμα και αν αυτή την πόρτα την χτυπούν άλλοι για σένα.
Βέβαια δεν καταγράφουν μόνο οι κάμερες αλλά και εντεταλμένοι. Οι εποχές με τα μπλοκάκια έχουν περάσει αλλά στο χωριό μας είμαστε όλοι γνωστοί και συγγενείς...