Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ! ΜΠΟΜΠΟΛΑΙΟΙ, ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ...

Ο Σαμαράς αγαπάει τα Μέγαρα!Άσχετο αλλά πάντα επίκαιρο.
 Οι κάτοικοι των Μεγάρων και της Νέας Περάμου αλλά και πολλών άλλων περιοχών στην Ελλάδα νιώθουν μέρα με τη μέρα ότι περιθωριοποιούνται, απομονώνονται. Βλέπουν ότι το κράτος απομακρύνει τους φυσικούς εκπροσώπους του.
Και σα να μην έφτανε αυτό το πολιτικό σύστημα διά των υπαλλήλων του ξεπουλά κομμάτια της εθνικής περιουσίας σε μεγαλοεργολάβους.
Η ΔΕΗ έφυγε, η ΔΟΥ έφυγε, οι υπηρεσίες υγείας στο όνομα της εξυγίανσης συρρικνώνονται μέχρι να εξαφανιστούν, η Τροχαία φεύγει, οι λακκούβες και οι ζημιές στο επαρχιακό εθνικό δίκτυο αυξάνονται. Σε λίγους μήνες θα κλείσουν οριστικά οι αστυνομικοί σταθμοί Κινέτας και Νέας Περάμου και το τμήμα των Μεγάρων θα συρρικνωθεί ίσα ίσα για  να υπάρχει. Αν μπορούσαν θα το έκλειναν εντελώς αλλά δεν μπορούν για διοικητικούς λόγους. Δεν θα το κρατήσουν για την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια του πολίτη.
Στα Μέγαρα οι περισσότεροι έχουμε ακίνητη περιουσία και κατοικίες ιδιόκτητες. Τα χαράτσια, που τα πολιτικά ανδρείκελα ονομάζουν έτσι για να προκαλούν περισσότερο, επιβαρύνουν όλους μας. Και όσοι δεν έχουν να τα πληρώσουν τα βλέπουν μέσω του My Taxis να διογκώνονται!
Αλήθεια, τι εξέλιξη είναι αυτή! Ορίστε που δεν υπάρχει κράτος! Μπες στο ίντερνετ να δεις τις super εφαρμογές της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων!
Ακούς παππού; Να μπεις στο www.gsis.gr να βάλεις username και password να δεις τα χρέη σου, να τυπώσεις κτλ.
Οι Μεγαρίτες, οι Νεοπεραμιώτες και οι Κινετιώτες όχι μόνο βιώνουμε την απουσία του κράτους και την επίβολη άδικων φόρων αλλά καλούμαστε να γεμίσουμε 2 συσκευές e-pass για να κινούμαστε πιο... οικονομικά μέσα στο δήμο μας.... .... ....
ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΟΔΙΑ*** (είναι πολλοί οι λόγοι που είναι παράνομα και όχι μόνο η έλλειψη παραδρόμων) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΙΟΙ. Οι οποίοι μπομπολαίοι έχουν κατά τόπους διασκορπισμένα πιστά και υπάκουα μπομπολάκια...
Ο λαός όμως δεν χρειάζεται να αγανακτεί. Ούτε να ανησυχεί. Αρκεί να ζητιανεύει από τα συσσίτια, τα επιδοτούμενα προγράμματα τροφίμων και να παρακαλάει για μία θέση στην ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ Α.Ε. για ένα μισθό ξεφτίλας.

Η συντακτική ομάδα του Megara Press

***Κύριοι της δημοτικής διοίκησης, όποιος φωνάζει για τα διόδια δεν είναι αριστερός! Έλεος με αυτή την καραμέλα!