Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!

Προσοχή! Ότι διαβάσετε παρακάτω είναι προϊόν φαντασίας και δεν έχει καμία σχέση με πραγματικά γεγονότα. Απεθύνεται σε μικρούς ή σε μεγάλους που νιώθουν μικροί!

Πάμε λοιπόν να δούμε πως θα φτιάξετε ένα επιτυχημένο προφίλ στο facebook. Για να προσφέρετε στην κοινωνία ειδήσεις - διαφημίσεις  - δυσφημίσεις και ότι κατέβει ο νους σας!
Υλικά:
- ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας που να συνδέεται στο ίντερνετ
- μία κάρτα SIM αγορασμένη από πλανόδιο
- κοφτερό μυαλό
- διασυνδέσεις
- κοριούς στις τουαλέτες (εκεί λέγονται τα μεγάλα μυστικά!) και κρυφές κάμερες στις εισόδους του Κυριακούλειου, του Δημαρχείου και όπου στεγάζεται δημοτική υπηρεσία, και τέλος
- δυνατή ομάδα με αστείρευτο κέφι!


Φτιάχνουμε ένα προφίλ στο facebook γράφοντας σύντομες, ανορθόγραφες και με πιασάρικους τίτλους δημοσιεύσεις. Έχουμε φροντίσει να υπάρχει μία βασική πλατφόρμα "φίλων" που ανήκουν σε πρόσωπα που ασχολούνται με τα κοινά ώστε ότι γράφουμε αρχικά να διαδίδεται από στόμα σε στόμα.
Επίσης έχουμε φροντίσει στην ομάδα να υπάρχει ένας ή και δύο καλοί δότες πληροφοριών που να είναι υπεράνω πάσης υποψίας. Κατά προτίμηση όχι αιρετοί!
Παράλληλα φτιάχνουμε και άλλα ψεύτικα προφίλ (π.χ. Μαρία η άσχημη, Μπάμπης ο Σουγιάς, Πίπης ο Γωνίας κ.α.) με τα οποία αυτοδιαλογιζόμαστε! Ο σκόπος των αλλεπάλληλων σχολιασμών είναι αυτονόητος. Δηλαδή να βελτιωθούμε ως άνθρωποι.
Διαγράφουμε όποιον δεν μας κάνει και μαζευόμαστε όταν ο σχολιαστής έχει αληθινά στοιχεία. Δεν ζητάμε συγνώμη αλλά λέμε ότι αυτό που γράψαμε αναφερόταν στον ΕΤ τον εξωγήινο, στον Μίκυ Μάους ή στον Ντόναλντ Ντακ!
Ανακατεύουμε καλά για να μη μας κολλήσει...
Αφού έχουμε γίνει διάσημοι στηρίζουμε με πλάγιο τρόπο και χωρίς να μας καταλάβουν τα έργα και τις ημέρες κάποιου που συμπαθούμε. Π.χ. του επιτυχημένου πολυεκατομμυριούχου Σκρουτζ Μακ Ντάκ (της γνωστής οικογενείας...).
Σερβίρουμε σε στρογγυλό τραπέζι με σερβίτσιο της γιαγιάς Ντακ!

Προσοχή! Όταν συνδεόμαστε στο ίντερνετ βρισκόμαστε σε κάποιο δημόσιο μέρος, π.χ. στο εργαστήριο του Κύρου του Γρανάζη που έχει εφεύρει το πιο διάσημο αντι-spyware πρόγραμμα. Εναλλακτικά στο ξύλινο σπιτάκι του Χιούι, του Λιούι και του Ντιούι. (έχουμε μαζέψει την ξύλινη σκάλα και έχουμε κλείσει τα φώτα). Ένα καλό μέρος για free wifi είναι και η καφετέρια της De...zi (Νταίζη)!

ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ!