Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Εγκαινιάζεται η επαρχιακή οδός Μεγάρων-Αλεποχωρίου



Ένα έργο πνοής και ανάπτυξης, η επαρχιακή οδός Μεγάρων – Αλεποχωρίου (πεδινό τμήμα), εγκαινιάζεται την Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014, και ώρα 14:30 στον κόμβο Αγ. Στεφάνου (επί της οδού Μεγάρων – Αλεποχωρίου) στα Μέγαρα. Τα εγκαίνια του έργου θα τελέσει ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, μαζί με την...
Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Σταυρούλα Δήμου.

Πρόκειται για ένα έργο που καθιστά ευκολότερη και ασφαλέστερη τη μετάβαση των κατοίκων της Δυτικής Αττικής και των επισκεπτών στην ευρύτερη περιοχή, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις τόνωσης της τοπικής απασχόλησης.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός δήλωσε «Η καινούρια επαρχιακή οδός Μεγάρων – Αλεποχωρίου είναι ένα σημαντικό έργο υποδομής, το οποίο θα επιτρέψει στους πολίτες να έχουν πιο γρήγορη και σαφώς ασφαλέστερη πρόσβαση στην περιοχή, την οποία θα αναβαθμίσει τόσο χωροταξικά, όσο και οικονομικά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν σκληρά για την ολοκλήρωση αυτού του έργου και να συγχαρώ την Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής για τον εξαίρετο και ουσιαστικό τρόπο που εκτελεί τα καθήκοντά της».

Σε σχετικές δηλώσεις της, η Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής, τόνισε «Η συγκεκριμένη οδός αποτελεί πέρασμα τόσο για θερινούς προορισμούς και παραθαλάσσιες περιοχές ιδιαίτερου κάλλους, όσο και για την καθημερινή πρόσβαση εκατοντάδων πολιτών σε αγροτικές καλλιέργειες, επιχειρήσεις και χώρους θρησκευτικής λατρείας της περιοχής. Η Περιφέρεια Αττικής και η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής “μιλούν” με έργα πνοής. Με την καινούργια επαρχιακή οδό Μεγάρων – Αλεποχωρίου που εγκαινιάζουμε την Παρασκευή εξασφαλίζουμε την ασφαλέστερη και άνετη πρόσβαση όλων στην περιοχή, συμβάλλουμε στην αύξηση της επισκεψιμότητας και στην τοπική ανάπτυξη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό, για τις ενέργειές του προκειμένου να ξεπεραστούν σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα όλες οι δυσκολίες που εμφανίστηκαν κατά την εκτέλεση του έργου».

πηγή attikipress.gr