Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Η ΑΡΕΝΑ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ!

(...)
ΕΡΧΕΤΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ!
Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15/1/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:30.
Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Μεγαρέων συνεδριάζει αυτή την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου. Λογικά το megara tv θα είναι εκεί για να μεταδώσει ζωντανά όλα όσα ειπωθούν στα 6 θέματα της ημερήσιας διάταξης. Ίσως ακούσουμε και τυχόν προ ημερήσιας διάταξης θέματα που μερικές φορές έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Το τελευταίο θέμα "μυρίζει" Ρομά! Στη θέση Μπότσικα είναι και το κτήμα που θα χτιστεί ο οικισμός και που θα φιλοξενήσει τους τσιγγάνους.
Ας ελπίσουμε ότι θα επικρατήσει πολιτισμένο κλίμα και σε περιπτώσεις εκτροπών θα κυριαρχήσει η ψυχραιμία. Άλλωστε δεν τους ψηφίσαμε για να υβρίζονται.
Τελικά μήπως οι εντάσεις γίνονται για να ανέβει η τηλεθέαση και να σπάσουν τα μηχανάκια της AGB; Σε κάθε περίπτωση σπάει η μονοτονία στα νοικοκυριά των Μεγάρων. Και αλλάζει η ηχητική αισθητική του χώρου!
---------------------------------------------
Τα 6 θέματα της ημερήσιας διάταξης του δημοτικού συμβουλίου της 15ης Ιανουαρίου:
- Έγκριση υποβολής (τεχνικού δελτίου προτεινόμενης πράξης και αίτησης χρηματοδότησης πρότασης) του Δήμου μας με τίτλο: «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ» στο Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση», πρόσκληση 59 – «Ψηφιακές Υπηρεσίας Δήμων».
- Καθορισμός ύψους αμοιβής πληρεξουσίου δικηγόρου Σωτ. Μήτσου, ορισθείσης με την 549/13 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.
- Περί υλοποίησης του «βασικού σχεδίου» του φυσικού αντικειμένου της πράξης Λαογραφικό Μουσείο-Αίθουσες πολλαπλών δραστηριοτήτων Δήμου Μεγαρέων Ο.Π.Σ. 105190.
- Έγκριση σκοπιμότητας της πρότασης της Γ.Σ. του Συλλόγου «ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ» για την χρήση του κτιρίου του παλιού 7ου Δημοτ. Σχολείου Μεγάρων.
- Περί έγκρισης επέκτασης της δραστηριότητας της ΕΥΔΑΠ στις περιοχές Αγία Τριάδα – Ήρεμο Κύμα – Πέραμα – Κουμίνδρι – Καντήλι – Αγ. Παντελεήμονα – Άνω Βλυχάδα Δήμου Μεγαρέων.
- Περί εκμίσθωσης τμήματος δημοτικής έκτασης στην θέση Μπότσικα για αγροτικές, βιολογικές καλλιέργειες.