Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΚΟΛΛΗΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΕΝΩ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...

Εδώ οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν και εμείς ασχολούμαστε με τους... Ρομά και αν θα πάνε στο Κανδήλι μόνοι τους ή με τους Χαλανδριώτες! Ο Βενιζέλος "την κάνει" από το πράσινο κόμμα για να υπηρετήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ αρχίζει να δύει αφού οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ποσοστά που δεν το βάζουν στη Βουλή. Τρίζουν τα κόκκαλα του ιδρυτή...
Η είδηση από το defencenet.gr:


"Aποχαιρετά" οριστικά το ΠΑΣΟΚ πριν από την επερχόμενη συντριβή του ο πρόεδρος του κόμματος Ε.Βενιζέλος.
Όπως έχει ήδη γράψει το defencenet.gr η απόφασή του είναι οριστική και ο στόχος να παίξει ρόλο μεθύστερα σε ένα άλλο σχήμα, πιθανόν και με ένα κομμάτι της ΝΔ που και αυτή αναμένεται ότι θα γνωρίσει μεγάλους κλυδωνισμούς μετά τις ευρωεκλογές.
Η διέξοδος του κ. Βενιζέλου θα δρομολογηθεί κατά πάσα πιθανότητα μέσω της διεκδίκησης του αξιώματος του Ευρωπαίου Επιτρόπου και της θέσης του ενός από τους επτά αντιπροέδρους της Κομισιόν.
Πρόκειται για κλασική εφαρμογή του "στρίβειν διά του αρραβώνος", αφού η δικαιολογία ότι "η Ελλάδα θα χρειαστεί αναβαθμισμένη παρουσία στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή και μόνο ο Ε.Βενιζέλος μπορεί να το επιτυχει αυτό" δεν αντέχει σε κριτική.