Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Η ΛΑΣΠΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΥΛΙΚΑ...

Γράφει ο άγνωστος blogger
Στο στόχαστρο ανώνυμων πολιτών που διαχειρίζονται λογαριασμούς στο facebook έχουν μπει συγκεκριμένα πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής του δήμου μας. Ένας από αυτούς είναι ο Κλεάνθης ο Βαρελάς που έδωσε συνέντευξη στην "Άποψη" που κυκλοφορεί (7 Νοεμβρίου 2013).
Είμαστε υπέρ της δημοσιογραφίας των πολιτών και της κριτικής στα πρόσωπα που εμπλέκονται ή βρίσκονται σε θέση ευθύνης της τοπικής αυτοδιοίκησης. Είμαστε όμως και κατά της εκτόξευσης λάσπης ειδικά αν αυτή είναι υποκινούμενη από άλλα πολιτικά πρόσωπα δυσαρεστημένα από την... ζωή τους και την μέχρι τώρα έκβασή της.
Αδίκως ο κ. Βαρελάς δέχτηκε και δέχεται επίθεση. Και αυτό παίρνουμε το θάρρος και το γράφουμε σε πλήρη αντιστοιχία με το... θάρρος των λασπολόγων. Όπως και οι διαχειριστές των διάσημων λογαριασμών του facebook έχουν τις αποκλειστικές αλλά ταυτόχρονα μεροληπτικές πληροφορίες τους, έτσι και εμείς έχουμε τις δικές μας πληροφορίες. Σύμφωνα λοιπόν με αυτές ο κ. Βαρελάς κάνει πρωτόγνωρο αγώνα από την θέση του αντιδημάρχου και από την μέρα ανάληψης των καθηκόντων του έχει ανακουφίσει με τις πολιτικές του παρεμβάσεις και αποφάσεις μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας. Επίσης είναι αυτός που έφερε τον εφοπλιστή και προσωπικό του φίλο κ. Θανάση Μαρτίνο στα Μέγαρα ο οποίος έφερε μαζί και τα ωραία του λεφτά! Ο Μαρτίνος καμία σκασίλα δεν είχε και δεν έχει να βοηθήσει τα Μέγαρα και τους Μεγαρίτες. Και επειδή προφανώς είχε σκοπό να μοιράσει χρήμα - για τους δικούς του λόγους - θα το έκανε κάπου αλλού.
Επίσης ο κ. Βαρελάς έδωσε σάρκα και οστά στο κοινωνικό φαρμακείο που σίγουρα δεν ήταν κάποια πρωτότυπη ιδέα αλλά μία απαραίτητη πρόνοια για τους ανασφάλιστους συνανθρώπους μας. Άλλο να το λέμε και να μένει στα χαρτιά και άλλο να γίνετε πράξη σε 3 μήνες.
Τέλος οι πληροφορίες που έχουμε λένε ότι ο κ. Βαρελάς πράττει αφανές κοινωνικό έργο.

Φυσικά ο λαός μιλάει στις δημοσκοπήσεις και στην κάλπη. Ο καιρός γαρ εγγύς για τις δημοτικές εκλογές.
Η λάσπη πάντα γυρνά σε αυτόν που την ρίχνει. Η κριτική είναι αυτή που πιάνει τόπο και ενίοτε κάνει την κοινωνία μας καλύτερη.