Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ. ΠΕΤΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ!

Τα Μέγαρα είναι μία κουκκίδα του χάρτη της χώρας μας. Η κεντρική διοίκηση του ψευδοκράτους μας έδωσε τον τελευταίο καιρό, και κατά καιρούς δίνει, μεγάλη σημασία σε αυτή την κουκκίδα. Το κάνει για να μας δώσει αξία ή για να μας υποβαθμίσει; Μάλλον το δεύτερο αφού η ανάπτυξη του Σαμαρά δεν θέλει να περάσει από τα πανέμορφα Μέγαρα.
Η τακτική όμως είναι γνωστή. Τα προβλήματα μας είναι οι Ρομά ή μας τους πετάνε στο τραπέζι για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα των φόρων, των χαρατσιών και της πείνας;
Κρίνοντας από τις τελευταίες κοινωνικές εξελίξεις σχετικά με τους γύφτους και την δημιουργία καταυλισμού στο όρος Πατέρας, επιβεβαιώνεται ότι σε κάποιο μεγάλο σχέδιο διοίκησης της Αττικής ή της Ελλάδας τα Μέγαρα αναφέρονται ως σκουπιδότοπος! Σκουπίδια οι μασόνοι - κυβερνώντες θεωρούν και κάποιες φυλές αποδεικνύοντας ότι είναι πιο Χρυσαυγίτες από τον Κασιδιάρη.
Είτε ο δήμαρχος δέχτηκε πιέσεις να δεχτεί τους Ρομά του Χαλανδρίου είτε εξαπατήθηκε ένα πράγμα γράφτηκε στην ιστορία. Ότι τα Μέγαρα δεν τα υπολογίζει καμία κυβέρνηση. Μας φορτώνουν ανεργία, προβλήματα ακολουθώντας την εδώ και δεκαετίες σχεδιασμένη γραμμή.

Τέλος, να πούμε ότι ο ιστορικός θα κρίνει τον Μαρινάκη, όπως έκρινε και τον Λιάντρο και τον Στρατιώτη και τον Σύρκο. Δηλαδή, οι πολιτικές ευθύνες πρέπει να κρίνονται, να κατακρίνονται και να καταδικάζονται. Όμως οι πραγματικές προθέσεις των πολιτικών αποκαλύπτονται συνήθως πολλά χρόνια μετά και κυρίως μετά του θανάτου τους. Οπότε αν ο Μαρινάκης ήθελε ή θέλει να υποβαθμίσει την πόλη του και την περιοχή του δεν είναι η ώρα για να το μάθουμε.

Πάντως άλλο γύφτος Χαλανδριώτης και άλλο γύφτος Μεγαρίτης... Το είδαμε στο δημοτικό συμβούλιο! Πιο πολιτισμένο αέρα βρε παιδί μου! Οι δικοί μας όμως έχουν την ξανθιά πανέμορφη κοινωνική λειτουργό κ. Κατερίνα Μπαλάσκα να τους εκπροσωπεί. Εκεί τους βάζουμε τα γυαλιά!

Με αγάπη,
Συντακτική ομάδα του Megara Press

Υ.Γ. Αναγνώστης του megara press έστειλε μήνυμα προτρέποντας μας να γράψουμε για το θέμα των Ρομά. Ένας άλλος έγραψε: "τόσες παπαριές γράφονται στο ίντερνετ. Γράψτε και σεις κάτι". Ο φίλος βέβαια εννοεί το facebook και όχι όλο το ίντερνετ. Άλλο blogging και άλλο facebooking...