Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...

Γράφει ο άγνωστος blogger
Αγαπητοί αναγνώστες του megara press,
Περί συνέντευξης αρχηγών κομμάτων ο λόγος, αυτό που οι βάρβαροι αποκαλούν debate! Είχαμε έξι ανθρώπους απέναντί μας στην τηλεόραση. Και είδαμε ποιός είναι ο υπεύθυνος, ποιός είναι ο ανεύθυνος, ποιός/ποιοί υπηρετεί/υπηρετούν τα αμερικανικά συμφέροντα (Σκόπια και βάλε...), ποιός κοιτάζει το εθνικό συμφέρον, ποιός εξαπατά τον εργαζόμενο φορώντας κοσμήματα 200 ευρώ και περιμένοντάς τον μια λιμούζινα απέξω με ένα i-phone στο ντουλαπάκι, ποιός υποσχέθηκε αναδόμηση του κράτους και νοικοκύρεμα στα οικονομικά, ποιός μίλησε ρεαλιστικά, ποιός θέλει την εκκλησία στον πραγματικό της ρόλο και όχι σε ρόλο μεσίτη real estate καθώς και ποιός βάζει τις διαδηλώσεις και τα σπασίματα πάνω από την ομαλή εμπορική κίνηση του κέντρου και την ομαλή ζωή γενικότερα...
Όπως απαντήσαμε και στον κ. Βαρελά πριν λίγες ημέρες, δεν υπάρχουν 2 πλευρές δηλαδή οι καλοί και οι κακοί. Καλοί υπάρχουν παντού και κακοί επίσης. Έτσι και στα κόμματα που στις 4 Οκτωβρίου ζητάνε την ψήφο μας. Όμως στις εθνικές εκλογές διαβάζουμε προγράμματα, "κόβουμε" κίνηση και μετράμε την κουβέντα του κάθε αρχηγού και υποψήφιου βουλευτή. Και τα προγράμματα διαφέρουν πάρα πολύ μεταξύ τους αγαπητοί συμπολίτες μου. ΜΟΝΟ τρία κόμματα έχουν πρόγραμμα να εφαρμόσουν αν αύριο γίνουν κυβέρνηση. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ. Τα άλλα μέσω των αρχηγών τους παραδέχτηκαν το αντίθετο!
----> Το ΚΚΕ έχει πρόγραμμα για τους εργάτες (έτσι και αλλιώς αν εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους όλοι εργάτες θα γίνουν στο τέλος...! (Εφιαλτικό σενάριο!)
----> Οι Οικολόγοι-Πράσινοι θέλουν την πλήρη ισοπέδωση των πάντων με σκοπό να γίνουν όλα πράσινα...(Εντελώς κόντρα στις φωτιές! Πιο κόντρα δεν γίνεται!). Έχουν σχέδια μόνο για το περιβάλλον. (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ BLOGGER: ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΕΪΑ. ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ=ΑΘΕΟΣ)
----> Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ξυρίσει την Αθήνα στην μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου...
Και τα τρία κόμματα παραπάνω με τα βελάκια όταν ακούνε Μακεδονικό ζήτημα ξεροβήχουν και τα μασάνε. Οι οικολόγοι δε, μας είπαν απέξω-απέξω ότι τα αποβράσματα της πρώην Γιουγκοσλαβίας πρέπει να λέγονται Μακεδόνες ή να περιέχετε η λέξη "Μακεδονία" στην ονομασία τους. Από τις χθεσινές μπούρδες των Οικολόγων είναι και αυτή με τα κόκκινα: "Μην κοιτάμε πίσω, δεν μας συμφέρει να έχουμε εχθρούς γιατί μαζί απειλούμαστε. Η ιστορία δεν πρέπει να ...εμπλέκεται με την Πολιτική". (Τι λέτε ρεεε; Θα πάρω την καραμπίνα!)
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!
Στις 4 Οκτώβρη δεν ψηφίζουμε αποχή. Πρέπει όλοι να πάμε να ρίξουμε στην κάλπη την επιλογή μας όποια και αν είναι αυτή. Το ξαναγράφω με πιο μεγάλα γράμματα: Πρέπει όλοι να πάμε να ρίξουμε στην κάλπη την επιλογή μας όποια και αν είναι αυτή.
Όποιος δεν ψηφίζει δεν έχει δικαίωμα να διεκδικεί, να μιλά, να συμμετέχει σε μαζικά κινήματα ή να κυκλοφορεί και να κρίνει τους πολιτικούς και τις πολιτικές. Όποιος μπορεί να πάει και δεν πάει να κάτσει στην πολυθρόνα του και να το βουλώσει. Η κάθε ψήφος ξεχωριστά και όλες μαζί καθορίζουν την τύχη του τόπου. Αυτός που δεν ψήφισε είναι σαν να μην υπάρχει. Ένα όρθιο τίποτα που αντιπροσωπεύει το "κανένα" και αξίζει φτύσιμο. Το κράτος δεν του οφείλει τίποτα και οποιαδήποτε απαίτηση του είναι ακούσια. Η αποχή δεν είναι άποψη. Το λευκό ναι.
ΨΗΦΙΖΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΧΩ ΛΟΓΟ.- (ΤΕΛΕΙΑ & ΠΑΥΛΑ)

Υ.Γ. Νέοι και νέες, αφήστε τον φραπέ και το τάβλι και γράψτε την γνώμη σας για τις εκλογές που έρχονται. Το megara press δημιουργήθηκε για να αποτελέσει χώρο έκφρασης ιδεών και σκέψεων κάθε πολίτη αυτής της πόλης, και όχι μόνο. Εδώ όλα δημοσιεύονται. ΤΟ MEGARA PRESS ΕΙΝΑΙ BLOG KAI ΟΧΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΟΥΣ Ή ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ.-