Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ. Το σύνθημα είναι ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ, ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

Περίεργες ημέρες διανύει η χώρα μας αλλά και ο Δήμος Μεγαρέων. Την ώρα που σύλλογοι της περιοχής των Μεγάρων και της Νέας Περάμου κινούνται δυναμικά ώστε να αλλάξει όδευση το καλώδιο υπερυψηλής τάσης της ηλεκτρικής διασύνδεσης Αττικης - Κρήτης, ο Δήμος Μεγαρέων ετοιμάζεται να ψηφίσει ώστε να αρθεί η προσφυγή στο Σ.Τ.Ε.

Φημολογείται ότι έχουν βρεθεί 17 ή 19 δημοτικοί σύμβουλοι (των οποίων τα ονόματα θα αναρτήσουμε μετά την λήψη της απόφασης όσοι και αν είναι) οι οποίοι έχουν πειστεί ότι το καλώδιο μπορεί να περάσει από εκεί που θέλει η εταιρία. Να θυμίσουμε ότι για να ψηφιστεί η άρση της προσφυγής χρειάζονται 17 εφόσον υπάρχει απαρτία, δηλαδή παρευρίσκονται και οι 33 εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το σύνθημα είναι ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ, ΑΛΛΑΓΗ ΟΔΕΥΣΗΣ.

Η συντακτική ομάδα του Megara Press θέλει να συγχαρεί τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Νέας Περάμου για την αγωνιστικότητα και την συνέπεια του.

Επίσης αναμένουμε να δούμε την επισημη σταση και τον αγώνα του συμβουλιου δημοτικής κοινότητας Μεγάρων του οποίου προεδρεύει η κ. Γκοσδή Χρύσα, και το οποίο γενικά ΚΟΙΜΑΤΑΙ και δεν ακούγεται στην κοινωνία.