Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Επιστολή συμπολίτη που αφορά επεισοδιο με εμπλεκόμενο αντιδήμαρχο του δήμου Μεγαρέων

Συμπολίτισσες , Συμπολίτες 
Είμαι ενεργό μέλος της εθελοντικής ομάδας  ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝΜΕΓΑΡΙΤΩΝ (Ο.Ε.Μ.), και έχω αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος του χρόνου μου στην προσφορά στον συνάνθρωπο και στον εθελοντισμό. Για το λόγο αυτό σέβομαι και εκτιμώ κάθε μορφή του καθώς και κάθε άνθρωπο που μετέχει με την ψυχή του σ΅ αυτόν.

Την Παρασκευή 31-8-2018 έγινα μάρτυρας ενός κατάπτυστου επεισοδίου που μου δημιούργησε αποτροπιασμό. Ενός συμβάντος που ούτε στη τουρκοκρατία ή σε συνθήκες τρομοκρατίας μπορούσα να φανταστώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ (αντιδήμαρχος) του Δήμου μας επιτίθεται και προέβη σε ξυλοδαρμό στον ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΟΜΑΔΑΡΧΗ της ομάδας των Ελλήνων Προσκόπων    του παραρτήματος Μεγάρων, μπρος στα έντρομα μάτια των ανηλίκων παιδιών της ομάδας του.
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ :::
Σε δράση του...
ΔΗΜΟΥ στην έκθεση ΅ΜΕΓΑΡΩΝ ΓΗ΅ όπου οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ είχαν προσέλθει κατόπιν προσκλήσεωςτου ΔΗΜΟΥ για να συνδράμουν στην επιτυχία της δράσεως αυτής, με όμορφες και δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά που επισκέπτονται την έκθεση.
Ο Αντιδήμαρχος της διοίκησης Σταμούλη κατά τη διάρκεια της δράσης (όχι στο καφενείο ή όπου αλλού) που οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Πρόσκοποιπροσφέρουν στην πόλη τους, ξυλοφόρτωσε τον Επικεφαλής τους μπρος στα μάτια των ανηλίκων παιδιών της ομάδας και μπρος στα μάτια των πολιτών.
Τα συμπεράσματα δικά σας …………
Καλείται το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμος να λάβει θέση για τα ως άνω συμβάντα για τα οποία έχουν κατατεθεί μηνύσεις.
Η ΜΗ ΛΗΨΗ ΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ.
                                                                  Με αγανάκτηση
                                                              Δανιήλ Κουτουλίδης