Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Καμμένη γη θα παραλάβει ο επόμενος δήμαρχος...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
Κυριολεκτικά ο επόμενος δήμαρχος Μεγαρεων, που θα προκύψει από τις εκλογές του Μαΐου του 2019 και θα αναλάβει την 1η Σεπτεμβρίου, θα παραλάβει καμμένη γη απο τον κ. Σταμουλη. Εκτος αν οι ψηφοφόροι δώσουν ξανά στον ίδιο άνθρωπο τη θέση αυτή.
Πολλά λέγονται και ακόμα περισσότερα γράφονται απο την περασμένη Δευτέρα 23 Ιουλίου που εκδηλώθηκε η μεγαλη πυρκαγιά εκεί που την περιμέναμε. Στα Γεράνεια όρη... στα βουνά που θέλουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα να κατακτήσουν και να εκμεταλλευτούν εις βάρος όλων μας και σε κόντρα των επιθυμιών μας.
"Δεν θα σας περάσει" έλεγαν οι Μεγαρίτες πριν ενα χρόνο στις επιτροπές και στις πλατείες μπροστα στην απειλη της δημιουργίας ορυχείων βωξιτη. Υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο που είχε ετοιμο εμπρηστικό σχέδιο στην περιοχή μας αλλα και στην Ανατολική Αττική.
Ο εμπρηστής καρφώθηκε γιατι λίγες εβδομάδες μετά την πολιτική διαβεβαίωση οτι δεν θα γίνουν ορυχεία βωξίτη ήρθε ο εμπρησμός...
Ή μήπως τα ορυχεία βωξιτη ήταν και ειναι η βιτρίνα ενός αλλου επιχειρηματικού σχεδίου που έρχεται απο την μακρινή Κίνα και εχει την κωδική ονομασία COSCO;