Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Όλοι ΚΕΑ! Το επίδομα που επισφραγίζει τη φτωχοποίηση του έθνους μας.

Το πολιτικό προσωπικο της χώρας συνεχίζει το έργο του αδιάκοπα και βάση του αρχικού σχεδιασμού. Μετά τη διάλυση της μεσαίας τάξης και τη δημιουργία δυο βασικών ακραίων οικονομικών τάξεων, μετά τις ουρές των πρώτων ετων της κρίσης στα συσσίτια και στις κοινωνικές δομές των δήμων και της Εκκλησιας, ήρθε να εφαρμοστεί πανελλαδικά το ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.
200 ευρω το κεφάλι, 300 το ζευγάρι, 100 ο κάθε επιπλέον ενήλικος και 50 ο κάθε ανήλικος... Τόσο κοστολογεί την αξιοπρέπεια μας η ελληνική κυβέρνηση υπο τις οδηγίες των ξένων κέντρων.
Επειδή κάποιοι δεν κατάλαβαν, το ΚΕΑ δε δόθηκε απλώς για να στηρίξει τον άνεργο με τα μηδενικά ή τα πενιχρά εισοδήματα. Ήρθε ως λύτρωση μετά τη φτωχοποίηση κρύβοντας το πραγματικό πρόσωπο του συστήματος που θέλει τον κάτοικο - καταναλωτή αυτής της χώρας να ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ. Τα μισά χρήματα δίνονται σε προπληρωμένη κάρτα και εξαργυρώνονται με ηλεκτρονικές συναλλαγές απο τα καταστήματα ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ POS! Οποια επιχείρηση σε λιγο καιρό δεν βάλει POS εχει βαρβάτο πρόστιμο. Επίσης οποιος φορολογούμενος δεν χτίσει μέρος του αφορολόγητου του με πλαστικό χρήμα θα πληρώσει επιπλέον φόρο... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
"Τα έχω ανάγκη, πρεπει να τα πάρω" λεει ο ταλαιπωρημένος Μεγαρίτης και Έλληνας που τυγχάνει η περιουσία του να μην ξεπερνά το όριο που εχει τεθεί και εφόσον δεν φιλοξενείται...
Όσοι λοιπόν εχουν μπάρμπα στην Κορώνη θα προσληφθούν απο το ΣΥΡΙΖΑ στο δημόσιο. Όσοι δεν εχουν μεγαλη περιουσία αλλα δικό τους σπίτι θα πάρουν ΚΕΑ. Οι υπόλοιποι ειναι οι μαλακες της υπόθεσης...

Η συντακτική ομάδα του Mégara Press.