Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: "ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΛΕΝΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ"

...τα σύννεφα της εγκληματικότητας...
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ...
Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 30ης Ιανουαρίου τέθηκε προ ημερήσιας διάταξης το θέμα της εγκληματικότητας από τον Κλεάνθη Βαρελά.
Ο κ. Βαρελάς ανέφερε ότι αναγνωρίζει τις ενέργειες του δήμου έως τώρα, η δική του για συλλογή υπογραφών προστέθηκε σε αυτές για ένα καλύτερο αύριο και έθεσε το ερώτημα αν πρέπει να γίνει κάτι με εμπλεκόμενους τους συλλογικούς φορείς για να προληφθεί το γεγονός να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους οι κάτοικοι. Επίσης ανέφερε ότι η πληροφόρηση του είναι πως μειώθηκε η δύναμη του αστυνομικού τμήματος.
Ο δήμαρχος απάντησε ότι τα νούμερα λένε ότι μειώθηκαν τα καταγεγραμμένα συμβάντα σύμφωνα με στοιχεία που έχει και ότι αποτράπηκε από τη δημοτική διοίκηση η συρρίκνωση της παρουσίας της αστυνομίας στην περιοχή μας. Επίσης είπε ότι έπρεπε την ενημέρωση να την είχε αυτός και όχι ο κ. Βαρελάς αγνοώντας ότι πρόκειται για πληροφόρηση που ζητήθηκε και δε δόθηκε.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...
Όποιος επισημαίνει ότι θα είναι αργά όταν οι κάτοικοι θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους θα έχει απόλυτο δίκιο. Απλά η εξουσία δεν επιτρέπει λοξές ματιές και ειδικά όταν ασκείται από έναν άνθρωπο που έχει περάσει όλη του τη ζωή σε έναν κρατικό μηχανισμό που λειτουργεί σαν γρανάζια σε αρμονία. Κανείς, και φυσικά ούτε εμείς, δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ήθος του κ. Σταμούλη όπως και τις διάθεσεις και τις προθέσεις του για να επέλθει η ασφάλεια στην περιοχή μας. Όμως οι απαντήσεις και τα αποτελέσματα κρίνονται.
ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ...
Τι να κάνεις όμως ένα αστυνομικό τμήμα που παραμένει αλλά έχει μόνο τηλεφωνητή; Αυτό εννοεί η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. αναδιάρθρωση ή μήπως τελικά αυτή είναι η απάντηση - απαξίωση στην αντίδραση της κάθε τοπικής κοινωνίας;
ΤΑ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑ...
σε επόμενο άρθρο και με στοιχεία...

Η συντακτική ομάδα του Megara Press