Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Η (σκληρή) κριτική που δεν ασκείται λόγω... ΣΥΡΙΖΑ

Χάνει την ψυχραιμία του ο Τσίπρας: «Αν θέλετε να συλλάβετε κάποιον να πάτε στη Θεσσαλονίκη» (βίντεο)
Ο Αλέξης βλέπει τον... Αλέξη να πέφτει...
Το αύριο στην Ελλάδα είναι αβέβαιο. Αυτός ο νέος της φωτογραφίας ήρθε να υλοποιήσει μία αποστολή ξεκινώντας ως επαναστατημένο νιάτο (μέσα στη χλιδή του μπαμπά) και κατέληξε δούλος του συστήματος. Το σύνθημα του έπρεπε να ήταν "μετάλλαξη" διότι συμβάλει στον μέγιστο βαθμό στην μετάλλαξη μιας ολόκληρης κοινωνίας σε αχρήματη, άθεη, άναρχη, χωρίς την παραδοσιακή μορφή οικογένειας.
Οι οπαδοί του κόμματος του βρίσκονται παντού, και φυσικά και στα Μέγαρα. Και αυτή τη στιγμή θεωρούν οτι αυτός ο άνθρωπος κυβερνά αξιοκρατικά και γενικά σωστά. Και επειδή η κεντρική διοικήση είναι ΣΥΡΙΖΑ ο τόπος δεν έχει προβλήματα! Είναι όλα λυμένα, και αν δεν είναι υπάρχει μια καλή δικαιολογία.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις αξιέπαινες προσπάθειες των διοικούντων. Αλλά η πόλη έχει τα μαύρα της τα χάλια σε όλα τα επίπεδα και αυτό επιδέχεται σκληρής κριτικής. Το κομμάτι λοιπόν της τοπικής αντιπολίτευσης που ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ αν τα έχει καλά με την αλήθεια και βλέπει ότι αυτά που έταξε ο Αλέξης στον κόσμο δεν γίνονται πράξη, ας βγει να μιλήσει και ας ασκήσει σκληρή κριτική, έστω και αν αυτό είναι εις βάρος του Αλέξη!

Η συντακτική ομάδα του Megara Press