Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ Ν. ΠΕΡΑΜΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συμπολίτισσα, συμπολίτη,
Βιώνουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο με αρνητικές συνέπειες στην καθημερινότητα μας. Μία από αυτές είναι τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα εγκληματικότητας που προκαλούν το λιγότερο ανασφάλεια στο δήμο μας.
Πρόκειται για ένα φαινόμενο που βρίσκεται σε έξαρση και οφείλεται σε διάφορους παράγοντες. Κυρίως όμως αποτελεί ένα πρόβλημα που απαιτεί άμεση λύση για να επιστρέψει το αίσθημα ασφάλειας σε όλους μας.
Ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και ως πολίτης του δήμου Μεγαρέων θεωρώ χρέος μου να συμβάλλω με κάθε τρόπο ώστε να δοθεί λύση στο τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα που μαστίζει την περιοχή μας και αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς.
Τις προσεχείς ημέρες θα παραδώσω προσωπικά επιστολή συνοδευόμενη από υπογραφές δημοτών στην οποία θα αναφέρεται η πρωτοφανής διάσταση των κρουσμάτων εγκληματικότητας, η επικρατούσα κατάσταση αστυνόμευσης και φυσικά οι ιδιαιτερότητες της περιοχής μας.
Απευθύνομαι σε κάθε δημότη του δήμου μας, είτε έχει ζήσει τον τρόμο αυτός ή κάποιος από το περιβάλλον του είτε όχι, να υποστηρίξει την ενέργεια  αυτή, ώστε ενωμένη η φωνή διαμαρτυρίας μας να φτάσει στα μάτια και τα αυτιά αυτών που πρέπει. Παραλήπτες της επιστολής θα είναι ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Τόσκας, ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Νικόλαος Παρασκευόπουλος, η περιφερειάρχης κ. Ρένα Δούρου, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Βασιλείου και οι βουλευτές Αττικής όλων των κοινοβουλευτικών ομάδων.
Η συσσωρευμένη αγανάκτηση και οργή πρέπει να μετατραπεί σε μία δυνατή φωνή που θα ταρακουνήσει τους αρμόδιους ώστε να ασχοληθούν ουσιαστικά με το τεράστιο πρόβλημά μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ.

Κλεάνθης Βαρελάς
Δημοτικός σύμβουλος δήμου Μεγαρέων
Πρ. Αντιδήμαρχος