Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΔΕΗ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΛΟΝΕΣ ΚΑΤ´ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Τώρα που οι συνδικαλιστές και οι γραφειοκράτες της ΔΕΗ επέστρεψαν απο τις διακοπές τους στέλνουν τους καλα εκπαιδευμένους υπαλλήλους να κόψουν το ρεύμα του κοσμάκη.
Πρόκειται για ενα σχέδιο που ήταν πάντα σε λειτουργία αλλα τώρα εντείνεται διοτι η ΔΕΗ αποκρατικοποιείται.
Στα Μεγαρα μάθαμε για τον κ. Δέδε που τα μνημονιακά υπαλληλάκια έτρεξαν να του κόψουν το ρεύμα απο την κολόνα. Ο κ. Δέδες ειναι υπέρμαχος της εθνικής κυριαρχίας, ειναι ελεύθερος επαγγελματίας και ελεύθερος άνθρωπος και Έλληνας. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΜΕ ΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ.
Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ καθημερινά διακόπτουν παροχές απο τις κολόνες. Λίγα μαθαίνουμε ομως.

ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΑΡΟΧΟ. Τα ρολόγια θα αλλάξουν και θα γίνουν ψηφιακά, όποτε οι διακοπές και επανασυνδέσεις θα γίνονται απο το κέντρο. Όπως με τα τηλεφωνα. Οι τιμές θα πέσουν, θα υπάρξουν προσφορές αλλα η παροχή θα κόβεται με τόση ευκολία όση και οι τηλεφωνικές γραμμές!!!
Τα ήδη φορτωμένα ΑΦΜ θα φορτωθούν και αλλο με αποτέλεσμα να δούμε εικόνες κατασχέσεων εξπρές χωρις δίκες με ΜΑΤ αποτελούμενα απο αλλοδαπούς και εισαγγελείς να μπουκάρουν στα σπίτια.
Αυτά έρχονται και λίγοι μιλούν...