Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ MEGARA PRESS: ΔΡΟΜΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ...!

Την 1η Ιανουαρίου του 2011 γράψαμε την πρώτη ανάρτηση του έτους που μας αποχαιρετά. (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ http://megara-press.blogspot.com/2011/01/2011.html) Είχαμε κάνει τις προβλέψεις μας και σε πολλά πέσαμε μέσα! Δεν είπαμε και κάτι εκτός πραγματικότητας αφού όποιος κυκλοφορεί και βιώνει την κατάσταση που επικρατεί δεν χρειάζεται να είναι αστρολόγος για να προβλέψει το μέλλον. Άλλωστε η πολιτική και οι Έλληνες είναι πράγματα προβλέψιμα όσο αφορά την εξέλιξή τους. Άσχετα αν το πρώτο βάζει τροχοπέδη στους δεύτερους.
Η χρονιά έκλεισε και αφήνει πίσω της συντρίμμια. Ανθρώπους στα όρια της φτώχειας, απεγνωσμένους, αγανακτισμένους. Οικογενειάρχες που προσπαθούν να μην πεινάσουν τα παιδιά τους, επαγγελματίες στα όρια της πτώχευσης ή χωρίς επαγγελματική στέγη, νέους άνεργους και απελπισμένους, συνταξιούχους να προσπαθούν να επιβιώσουν κτλ.
Αυτοί που μένουν αλώβητοι από την οικονομική κρίση είναι τα γνωστά λαμόγια του πολιτικού συστήματος που όλο και λιγοστεύουν όσο περνάει ο καιρός. Επίσης αλώβητοι είναι και οι γλύφτες (ή αλλιώς γλειώδη υποκείμενα) των υπηρετών του πολιτικού συστήματος.
Η ύπαρξη δύο πλευρών που η μία συμπληρώνει την άλλη και παράλληλα η μία δικαιολογεί την ύπαρξη της άλλης και αντίστροφα είναι μέρος του σύμπαντος που έφτιαξε ο Δημιουργός. Σε κάθε εποχή, σε κάθε κρίση, σε κάθε φάση της ζωής μας.
Εν κατακλείδι, επιλέγουμε αν θέλουμε να είμαστε το άσπρο ή το μαύρο, το καλό ή το κακό, και ενεργούμε. Όσοι επιλέξουμε το άσπρο, να είμαστε δηλαδή με τους καλούς, πρέπει να βαδίσουμε πάνω στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. Είναι ο μόνος τρόπος να χτυπήσουμε τους κακούς, δηλαδή το σύστημα! Και να είστε βέβαιοι ότι χρήματα δεν χρειάζονται! Τρόποι για να πετύχουμε; Πάααααααααααααααααρα πολλοί...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!