Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Για την θεατρική Ομάδα Μεγάρων

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΕΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ;
Ο «ανώνυμος» της παραπληροφόρησης… Για την θεατρική Ομάδα Μεγάρων.

Κάποιος δεν μπόρεσε να “χωνέψει” την ανερχόμενη επιτυχία που είδε να έχει (τα τελευταία χρόνια), ο πολιτισμός στη πόλη των Μεγάρων. Κάποιος δεν μπόρεσε να δει την αφιλοκερδής κατάθεση ψυχής, που γίνετε από όλους τους εμπλεκόμενους στις θεατρικές ομάδες, εφηβική και ενηλίκων, με την συνδρομή του Δήμου. Για να λάμψει στο πανάρχαιο ετούτο τόπο των Μεγάρων, πάλι της θεατρικής τέχνης το κάλος.

Ανώνυμα… στέλνει μηνύματα σε διάφορα διαδικτυακά μπλοκ για δήθεν σκάνδαλα!!!

Κατηγορεί ανθρώπους που έκαναν (κυριολεκτικά) κατάθεση ψυχής στο χώρο του πολιτισμού και όπου σήμερα η πόλης των Μεγάρων έχει να επιδείξει: -πολιτιστικό κέντρο, θεατρική αίθουσα και τόσα άλλα, που εάν δεν ήταν αυτή η μεγάλη ανιδιοτελής προσφορά τούτων των δύων ανθρώπων..δεν θα υπήρχαν!!!

Φτηνά χτυπήματα και ραδιούργα δεν μπορούν να καλύψουν την δολιότητα του όποιου «ανώνυμου»… Τι ήταν το Στρατουδάκειο πριν μπει μέσα η θεατρική ομάδα ενηλίκων;

Πόσα ευρώ θα δαπανιόνταν απ’ τον Δήμο προς ενοικίαση χώρων, για τις διάφορες εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στο Στρατουδάκειο τα τρία τελευταία χρόνια; Δυστυχώς, ο «ανώνυμος» δε μας είπε την πραγματική αλήθεια, παρά μόνο ότι εκείνος ήθελε να δει!!!

Ας μένει λοιπόν ο «ανώνυμος» και ο αιώνιος εραστής της παραπληροφόρησης…

Εμείς έχουμε όνομα και πάρα πολύ ψυχική δύναμη να καταθέσουμε ακόμη για τον πολιτισμό στη πόλη των Μεγάρων!!!

Σας ευχαριστώ με εκτίμηση.