Τρίτη 14 Απριλίου 2009

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΔΙΕΜΕΝΕ Ο ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ. Η ΚΑΛΥΨΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.

Το μαύρο VW TOUAREG είχε κινήσει υποψίες στην περιοχή του Αλεποχωρίου. Μια άγνωστη κυρία που το οδηγούσε ήταν η κάλυψη του Παλαιοκώστα. Βρέθηκε σπίτι που θεωρείται καταφυγίο και οι αστυνομικοί τα έκαναν εκεί μέσα φύλλο και φτερό! Βρέθηκαν πολλές μάσκες και υλικά μεταμφίεσης. Το σπίτι ανήκε σε πολύ γνωστό πρόσωπο της κοινωνίας μας.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΛΟΚΟ!
Στον δρόμο του Αλεποχωρίου το πρώτο μπλόκο της Αστυνομίας βρισκόταν απόψε γύρω στις 23:00 στην μεγάλη ανηφόρα πριν τις αλεπάλληλες στροφές πριν την παραλία, δηλαδή στην διασταύρωση για την Λούμπα (γεωγραφικά όρια με περιοχή Ζάχουλη). Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με πολιτικά, υπηρεσιακά και πολιτικά με το σήμα της ΕΛ.ΑΣ. Αλεξίσφαιρα φορούν ΌΛΟΙ οι ένοπλοι...
ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΣΤΟ TOUAREG.
Σύμφωνα με αυτά που αναφέρει η ίδια η αστυνομία βρέθηκαν στο μαύρο τζιπ τα αποτυπώματα των Παλαιοκώστα και Ριτζάι. Αυτό ήταν αναμενόμενο κατά την γνώμη μας. Δεν είναι κάτι που ξαφνιάζει. Η εύρεση αποτυπωμάτων δεν σημαίνει ότι επέβαιναν κιόλας. Απλά αποδεικνύεται ότι το έχουν χρησιμοποιήσει.
Ο άνθρωπος αυτός δεν σκοτώνει και το έχει αποδείξει. Κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει σε μια κρίσιμη κατάσταση. Μπορεί να κρύβεται οπούδηποτε. Διαφεύγει με τρόπο κινηματογραφικό. Δεν αποκλείεται να το έχει επανάλαβει και οι αστυνομικοί να στέκονται στην περιοχή φυλάσσοντας τα δέντρα!
Και κάτι άλλο: κάποια blogs και δημοσιογραφικά sites κοροιδεύουν την ελληνική αστυνομία που δεν κατάφερε να συλλάβει τον δραπέτη από την πρώτη στιγμή λέγοντας "σιγά το χωριό" και κάτι άλλα ειρωνικά. Έδειχναν και φωτογραφίες με ερημικά τοπία... ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΒΑΤΗ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ, ΠΟΛΥ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ. Η ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΠΗΛΙΕΣ, ΧΑΡΑΔΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΡΥΣΦΗΓΕΤΑ. Η απόσταση Μαυρολίμνη-Αλεποχώρι δεν είναι Ομόνοια-Πανεπιστημίο. Δεν υπάρχουν οικοδομικά τετράγωνα. Είναι δασική και ημιορεινή ή ορεινή περιοχή. Να μην κρίνετε από την Αθήνα σας και μέσα από το διαμέρισμα σας!

***Η αστυνομία των Μεγάρων ήξερε εδώ και πολύ καιρό ότι ο Παλαιοκώστας είναι στο Αλεποχώρι***