Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΕΜΑΘΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ!

Γράφει ο άγνωστος blogger...
Τραγικό και όμως συνεβή...Να φανταστείτε ότι από την Πέμπτη το ήξεραν κάποιοι! Ακόμα και εμείς εδώ στο megara press. Γιατί δεν το είπαμε; Γιατί τίθεται θέμα ασφάλειας... Όσοι ανήκουν στα σώματα ασφαλείας ή έχουν σχέση με αυτά μπορούν να καταλάβουν (εμείς δεν έχουμε αλλά πιστεύουμε ότι λειτουργήσαμε σωστά).
Το παρακάτω κείμενο είναι από το eparxeianews.gr:
Η επίσκεψη Καραμανλή μπορεί να ήταν ιγκόκνιτο, ωστόσο ο πρώτος άρχων της κάθε πόλης είναι ο δήμαρχος. Κάποιος δεν όφειλε να τον ενημερώσει;
Λίγη ώρα αφότου βρέθηκε στη νήσο Ρεβυθούσα και στις εγκαταστάσεις της ΔΕΠΑ ο Κώστας Καραμανλής, ο δήμαρχος Μεγαρέων Δημήτρης Στρατιώτης ενημερωνόταν τηλεφωνικά, πως ο πρωθυπουργός βρισκόταν στα μέρη του.
Από τα σύννεφα έπεσε ο δήμαρχος των Μεγάρων για το αναπάντεχο γεγονός της επίσκεψης του πρωθυπουργού, το οποίο ουσιαστικά «μειώνει» τον βαθμό του δημάρχου. Και αυτό, γιατί τόσο η νήσος Ρεβυθούσα όσο και η Αγία Τριάδα ανήκει στον δήμο Μεγάρων. Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος της πόλης βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη και στο συνέδρειο της ΚΕΔΚΕ με σκοπό να ενημερωθεί από τον πρόεδρο της ΚΕΔΚΕ κ. Κακλαμάνη όπως και από τον υπουργό εσωτερικών κ. Παυλόπουλο για την αναβολή του σχεδίου «Καποδίστριας 2».
Καθ΄ οδόν για την επιστροφή στα Μέγαρα από δικούς του ανθρώπους, ο δήμαρχος πληροφορήθηκε για την επίσκεψη Καραμανλή στην ΔΕΠΑ. Το πιο αξιοπερίεργο; Εκεί βρισκόταν σύσσωμη η Ν.Δ Μεγάρων και Νέας Περάμου πλην των δημάρχων Στρατιώτη και Φωτίου!
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ!
Κεραυνός εν αιθρία και για τον στρατηγό και επικεφαλής συνδυασμού των Μεγάρων Γρηγόρη Σταμούλη, ο οποίος αν και βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για το συνέδριο της ΚΕΔΚΕ εν τούτοις, το Σάββατο το πρωί που ήταν στα Μέγαρα ο πρωθυπουργός, εκείνος βρισκόταν στα Μέγαρα. «Δεν ειδοποιηθήκαμε από πουθενά» ανέφερε στο eparxianews.gr ο κ. Σταμούλης φανερά ξαφνιασμένος από αυτή την εξέλιξη!