Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Β' ΕΠΣΔΑ 8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Α.Ο. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ - ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ 1-4
Ο ΜΟΝΟΣ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ
Όλοι μιλούν για αυτόν! Διαδίκτυο και εφημερίδες. Το απόλυτο φαβορί, η ιστορικότερη και ποιοτικότερη ομάδα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, απέδειξε χθες Κυριακή ότι η παρουσία στην Β' κατηγορία είναι μια άτυχη σελίδα στην ιστορία του. Με 2 τέρματα στο πρώτο και 2 στο δεύτερο ημίχρονο, διέλυσε τον ΑΟ Ελευσίνας κατακατώντας την πρώτη θέση που δικαιωματικά του ανήκει. Τα φετινά επιθετικά τέρματα ειναι 31 (!!!) και ακόμα δεν έχει τελειώσει ο Α' γύρος, ενώ έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα με 11. (πρώτη καλύτερη άμυνα ο Απόλλων Ασπροπύργου με 3). Για την ιστορία τα τέρματα χθές σημείωσαν οι Καράβολος (11'), Βαλσαμάκης (44'), Τοπάλης (60') και Λάγιος (72'). Την επόμενη αγωνιστική ο Μεγαρικός αναμετράται εντός με τον Αστέρα Α. Λιοσίων, που έχει πικρές αναμνήσεις από τις Μεγαρικές ομάδες...(Ήττα απο Ευκλείδη και Άρη).
ΒΥΖΑΣ 2008 - ΑΣΤΕΡΑΣ Α.ΛΙΟΣΙΩΝ 3-2
ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Το Σάββατο ο Βύζας 2008 (ή Ευκλείδης για όσους το προτιμούν) αντιμετώπισε τον Αστέρα Α. Λ. στο στάδιο. Βρίσκεται πλέον στην 3η θέση και διαγράφει πορεία πρωταθλητή όπως και ο Μεγαρικός. Το μουντό σκηνικό του καιρού επηρρέασε την ψυχολογία των παικτών και των 2 ομάδων, παρ'ολ'αυτά υπήρξε θέαμα και γκολ. Ο βροχερός καιρός δεν βοήθησε στο να μαζευτεί κόσμος. Επόμενη αναμέτρηση με Απολλών Α.Λ. εκτός έδρας.
ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Λ. 0-1
ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ!!!
Σίγουρα θέλουν να το ξεχάσουν και μάλιστα όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτό το παιχνίδι παράγοντες και πάικτες του Άρη. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν τυχεροί στην επίτευξη του τέρματος αλλά όλες οι ομάδες έχουν τυχερές και άτυχες στιγμές. Αυτό που μας προβληματίζει είναι ότι η ομάδα της πόλης μας ήταν στα μαύρα της τα χάλια. Έχουμε ξαναπει οτι αυτό το σύνολο είναι γερασμένο. Το βλέπει όποιος πάει στο γηπέδο και παρακολουθήσει έναν αγώνα. Τοπική ομάδα με κορμό τέτοιας ηλικίας δεν έχει λόγο ύπαρξης στην κατηγορία. Απόδειξη ότι η νεανική κατα βάση ομάδα των φιλοξενούμενων έκανε το χρέος της. Αν υπήρχε Γ' κατηγορία μάλλον προς τα εκεί θα οδηγούταν ο Άρης. Βρίσκεται στην 6η θέση από τις 10, με 11 βαθμούς και τέρματα 14-12. Επόμενη αναμέτρηση με Ίκαρο (επίθεση φωτιά με 25 γκολ!) εκτός.