Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ "ATTICA FREE PRESS" ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ...

Με χαρά είδαμε στο φύλλο της περασμένης Πέμπτης 20 Νοεμβρίου δημοσιευμένο τον χαιρετισμό μας στην νέα εφημερίδα που κυκλοφορεί σε όλη την Δυτική Αττική. Τους ευχαριστούμε για την δημοσιοποίηση. Επίσης είδαμε την επιστολή του μικρού Ανδρέα Γιαννόπουλου, του παιδιού με το κόκκινο καπέλο, που πριν πολλά χρόνια την έγραψε και λίγο πριν φύγει από την ζωή, ακριβώς δίπλα στο κείμενο μας. Ο μικρός Ανδρέας είχε μια επιθυμία η οποία εκφράζεται στην επιστολή. Η επιθυμία του υλοποιήθηκε και λέγεται "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ". Η επιστολή του μικρού Ανδρέα βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στο αριστερό μέρος του ιστολογίου μας και αποτελεί ταυτόχρονα σύνδεσμο για την ιστοσελίδα του συλλόγου . Θα ήταν μεγάλη χαρά αν μαθαίναμε ότι είμαστε εμπνευστές για αυτήν την δημοσιεύση στην ATTICA. Αντιλαμβανόμενοι ότι υπάρχει χώρος για παρόμοιες προβολές στην εν λόγω εφημερίδα, και διακρίνοντας την ευαισθησία των υπευθύνων έκδοσης θέλουμε να προτείνουμε το εξής: να γίνει μια παρουσιάση, σε ένα μικρό κομμάτι στο επόμενο φύλλο, του συλλόγου ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
Πρόκειται για τον σύλλογο που έχουμε επίσης σύνδεσμό του στο ιστολόγιο μας. Είναι φοβερά αυτά που αναφέρονται στην σελίδα σχετικά με την δράση του συλλόγου και ακόμα πιο φοβερά είναι αυτά που διαδραματίζονται στην κοινωνία μας όσο αφορά τις αμβλώσεις. Οι κλειστές κοινωνίες, σαν αυτές που βρίσκονται στην Δυτική Αττική, κρατούν το στόμα τους ερμητικά κλειστό και αυτό είναι ακόμα χειρότερο. Εμείς από την πλευρά μας θα αναρτούμε κάποια κείμενα με θέματα σχετικά των αμβλώσεων και των αγέννητων παιδιών ελπίζοντας να συμβάλλουμε στην ανάδειξη αυτού του κοινωνικού προβλήματος.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ...