Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

Από: "Kostas Fotinakis"

News Letter
ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου
www.xpolis.blogspot.com
Το blog του Οικολογικού Πολιτιστικού Συλλόγου Χαϊδαρίου ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. διευρύνει τη θεματολογία του, αποκτά νέους επισκέπτες και στη συνέχεια τους μονιμοποιεί.
Η επισκεψιμότητα στο blog ξεπέρασε το ρεκόρ της 4ης Ιουνίου 2008.Τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 262 επισκέπτες κλίκαραν 399 φορές το blog. Ο μέσος όρος παραμονής στο blog ήταν 5 λεπτά, γεγονός που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό. Άλλες μεγάλες επισκεψιμότητες 234 (4 Ιουνίου), 199 (17 Ιουλίου), 204 (18 Σεπτεμβρίου), 165 (19 Σεπτ.), 237 (24 Σεπτ.), 154 (1 Οκτωβ).To blog του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά. Προβάλει ειδήσεις τοπικού και υπερτοπικού ενδιαφέροντος, κάνει σχόλια και παρεμβάσεις και αποτελεί αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης, ακόμα και για επαγγελματίες δημοσιογράφους. Η μέση επισκεψιμότητα ήταν περίπου 3.000 επισκέπτες το μήνα, όπως δείχνουν τα πρώτα δείγματα Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου, και η τάση αύξησης συνεχίζεται. Αξίζει να σημειωθεί ότι α) υπάρχει ένας σταθερός επισκεπτών β) οι νέοι επισκέπτες αποτελούν το 40% των επισκεπτών.Τα Σαββατοκύριακα η επισκεψιμότητα μειώνεται δραματικά, όπως σε όλα τα blogs και sites. Σύμφωνα με έρευνα που είχαμε κάνει τον Μάιο στο blog, το 40% είναι κάτοικοι Χαϊδαρίου, το 45% κάτοικοι Αθήνας και το υπόλοιπο 15% από την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό.Μέχρι σήμερα έχουν επισκεφτεί το blog 19.200 επισκέπτες 35.500 φορές.
Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. κάνει μια απόπειρα να γνωριστεί με νέους επισκέπτες. Στο πλαίσιο αυτό είναι και το News Letter που σας στέλνουμε. Ένα News Letter γνωριμίας. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε mails μας ενημερώνετε.
Κλικάροντας στο www.xpolis.blogspot.com έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε:
1. 4 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων (ΑΝΙΜΑ)
2. ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ντοκιμαντέρ. Σας καλούμε στην 1η προβολή στο Χαϊδάρι.
3. Εφιάλτης το κλίμα στην Ευρώπη – Η θερμοκρασία αυξάνεται πιο γρήγορα από τον μέσο όρο.
4. Νέα από το Δημοτικό Συμβούλιο Χαϊδαρίου και το Νομαρχιακό Συμβούλιο Δυτικής Αττικής (απαράδεκτη η στάση του).
5. Η Δυτική Αθήνα δεν θα φάει τη ρύπανση – Ρεπορτάζ από την «Ελευσίνια Πορεία Περιβάλλοντος» - Διάλογος για την πορεία και τον χαρακτήρα της.
6. Υπάρχουν ευθύνες από τις διαρροές των ΕΛΠΕ Ελευσίνας καταγγέλλει η Επιτροπή Αγώνα.
7. Ανοίγει μετά από εννέα χρόνια η Μονή Δαφνίου – Παρεμβάσεις του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ.
8. Η ΔΕΗ μας «αλλάζει τα φώτα» - Οι καταναλωτικές οργανώσεις καταγγέλλουν.
9. Τα φωτοβολταϊκά στην Ισπανία, στην Ελλάδα και στην Κύπρο (παλαιότερη ανάρτηση)
10. Το άλσος στο Αιγάλεω (μπαρουτάδικο) – Ρυπαρό και άθλιο.
11. Οι περίεργες γνωμοδοτήσεις έχουν ιστορία – Ποικίλο Όρος
12. Παρουσιάσεις βιβλίων – μουσείων – blogs/links – εκδηλώσεων κ.λπ.