Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ.

ΒΑΡΕΑ, Γ. ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ, ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ, "ΤΙ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ;" ΚΤΛ...
 
Και φυσικά ο τίτλος δεν είναι υποτιμητικός και δεν έχει σκοπό να προσβάλλει κάποιο φυσικό πρόσωπο της διοίκησης του δήμου Μεγαρέων εν έτει 2017 αλλά απλώς να ασκήσει κριτική.
Ο δρόμος και το πεζοδρόμιο και ότι βρίσκονται κάτω από αυτά είναι πράγματα που αφορούν πολίτες και πολιτικούς από τότε που δημιουργήθηκε η αστική και η κομματική δημοκρατία. Δίκτυα, διαπλατύνσεις, λακκούβες είναι στο μυαλό όλων μας γιατί δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Είναι πράγματα που συναντάς κάθε ημέρα είτε έχεις BMW σειρά 3 είτε όχι.
Αν η διοίκηση Σταμούλη μείνει για κάτι στην ιστορία θα είναι για τους δρόμους και τα πεζοδρόμια. Ίσως και γιατί τοποθέτησε κάμερες στο δημαρχείο και γιατί το σουλούπωσε γενικώς εφαρμόζοντας στρατιωτική τάξη.
  • Τα πεζοδρόμια στην οδό Γεωργίου Μενιδιάτη γεμίζουν το facebook και τα φύλλα των τοπικών εφημερίδων τις τελευταίες εβδομάδες. 
  • Κατά παραγγελία πεζοδρόμια της οδού Κολοκοτρώνη...  
  • Πριν λίγους μήνες μην ξεχνάμε ότι τα βαμμένα μπλε πεζοδρόμια απασχόλησαν την κοινή γνώμη. 
  • Οι χαλασμένοι δρόμοι και τα σπάσμένα αυτοκίνητα έχουν φτάσει μέχρι και το δημοτικό συμβούλιο. 
  • Φτάσαμε να ακούσουμε για χρηματοδότηση 1.850.000 ευρώ για ασφαλτοστώσεις - μαυρίσματα που διεκδίκησε και πήρε η διοίκηση του κ. Σταμούλη. 
  • Καθημερινά οι πολίτες επιλέγουν τους δρόμους με τις λιγότερες λακκούβες ή αγανακτούν με όσα βιώνουν και πληρώνουν στα συνέργεια.
  • Προσθέστε και τα πεζοδρόμια της Βαρέας που ντροπιάζουν όλους όσους δεν μεγάλωσαν με τα χέρια στις τσέπες και παρ ολα αυτά πληρώνουν αμαρτίες παλιές...
και έχετε το τελικό αποτέλεσμα...

ΔΩΡΟ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ
Το δωράκι Σκουρλέτη λέγεται 4 μήνες διοίκησης ακόμα. Με τις εκλογές να προγραμματίζονται τον Σεπτέμβριο του 2019 και με δεδομένο ότι δήμαρχος ανακοίνωσε ότι νιώθει δυνατός και θα ξανακατέβει υποψήφιος, όλοι πλέον γνωρίζουμε πότε οι δρόμοι θα είναι στολίδι. Λίγο καιρό πριν τις εκλογές.