Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΜΕΓΑΡΑ: ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ)

Μια φορά και έναν καιρό ήταν η ΔΕΗ στα Μέγαρα...
Μια φορά και έναν καιρό ήταν η ΔΟΥ στα Μέγαρα...
Μια φορά και έναν καιρό ήταν... τα Μέγαρα...

Ο τοπικός τύπος και οι αιρετοί εδώ και καιρό έχουν κάνει γνωστό ότι η ταμπέλα "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΙΜΙΚΩΝ - ΔΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ" θα ξεκρεμαστεί από το κτίριο της οδού Κολοκοτρώνη. Η εφημερίδα "Άποψη" έχει κεντρικό θέμα στο εξώφυλλο της 31ης Ιανουαρίου 2013 την απομάκρυνση της ΔΟΥ από τα Μέγαρα. Οι λέξεις υποβάθμιση και απαξίωση είναι επιεικείς. Ξεφτίλα και ντροπή ταιριάζουν καλύτερα...
 Μην ξεχάσετε με την πρώτη ευκαιρία να ψηφίσετε αυτούς που αγωνίστηκαν να μην φύγει η ΔΟΥ από τα Μέγαρα. Και ειδικά αυτούς που προέρχονται από τα σπλάχνα των κομμάτων.
 
Τώρα έφυγε η ΔΟΥ από τα Μέγαρα. Σε λίγο θα φύγει το υπουργείο Οικονομικών από τον έλεγχο της ντεμέκ ελληνικής κυβέρνησης και σε λίγο θα πάψει να υπάρχει η Ελληνική Δημοκρατία.
Πόσο μικρή φαντάζει αυτή η ταμπελίτσα μπροστά στην συρρίκνωση του κράτους και την εξαφάνιση της Ελληνικής Δημοκράτιας;

Υπολογίστε τώρα ότι η Ελλάς γερνάει αφού ο Έλληνας έχει πάψει να πολλαπλασιάζεται εδώ και πολλά χρόνια. Τα Μέγαρα δεν αποτελούν φυσικά εξαίρεση. Σκεφτείτε λοιπόν την μετακίνηση του πληθυσμού, που συνεχώς μεγαλώνει, σε μία υπηρεσία που είναι 20 χιλιόμετρα μακριά και στην οποία η παρουσία μας με τα χαράτσια κρίνεται πλέον επιβεβλημένη (βλέπε διακανονισμούς κτλ).

Ας ελπίσουμε ότι με τον Αλέξη Τσίπρα prothipourgo της χώρας αυτής (που προς το παρόν λέγεται Ελλάδα και συνορεύει με τις γνωστές γείτονες χώρες και έχει σαν νόμισμα το ευρώ και μπλα μπλα) θα επιστρέψει η ΔΟΥ στα Μέγαρα.
Η λύση λοιπόν για ακόμα ένα πρόβλημα είναι ο Αλέξης!
  
Και πότε θα έρθει ο Αλέξης; 'Εχουμε πει παρακάτω, Όταν δεν θα υπάρχουν λέξεις... ... ...

Πόσο μικρή φαντάζει αυτή η ταμπελίτσα (της ΔΟΥ) μπροστά στην συρρίκνωση του κράτους και την εξαφάνιση της Ελληνικής Δημοκράτιας;