Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΠΟΨΗ" ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ

Η κ. Μερόπη Δόλλα απαντά στο άρθρο που βρίσκεται στον σύνδεσμο http://megara-press.blogspot.gr/2012/11/blog-post_16.html και συγκεκριμένα στην ενότητα "απάντηση Megara Press".


Άποψη Full Logo Long Line (small)Από: apopsi@middlearth.gr
Εκ μέρους της ομάδας της «α» εύχομαι καλό ‘ξαναξεκίνημα’. Η απουσία σας ήταν αισθητή και πιστεύω ότι η υποδοχή που σας επιφύλαξαν οι αναγνώστες σας το αποδεικνύει.
Στα δυόμιση χρόνια κυκλοφορίας της «άποψης» όλη η ομάδα κάνει μια φιλότιμη, εκτιμώ και αξιοπρεπή, συνεχή προσπάθεια για να φθάνει στους αναγνώστες της με έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση των γεγονότων, τοπικών και μη. Η επιλογή των θεμάτων και η παρουσίασή τους προφανώς μας εκφράζουν και ανταποκρίνονται στη δική μας αισθητική για ποιότητα και αλήθεια.
Απαντώντας (εκ μέρους του blog σας) στον αναγνώστη σας που υπογράφει με το όνομα falder.saulder και καταθέτει τις θέσεις του, αναφέρεστε εντελώς απαξιωτικά και υποτιμητικά «στο προφίλ του τοπικού τύπου» συλλήβδην. Φυσικά και είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας να πιστεύετε πως όλες οι τοπικές εφημερίδες είναι ίδιες, πως όλες έχουν από ένα λιβανιστήρι για την εκάστοτε αρχή και όλα τα υπόλοιπα στα οποία αναφέρεστε. Εάν αυτή είναι η θέση σας φαίνεται πως δεν διαβάζετε την «άποψη». Τα γραπτά μένουν και το αρχείο της εφημερίδας μας είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να μας δείξετε ποια είναι τα δημοσιεύματά μας που σας οδήγησαν να μας συμπεριλάβατε σε μια κατηγορία που από την αρχή της κυκλοφορίας μας δίνουμε αγώνα για να μην ενταχθούμε.
Αγαπητοί bloggers ευτυχώς ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ, παρότι γίνεται προσπάθεια να φανεί το αντίθετο.
Σήμερα είναι μια από τις σπάνιες και μετρημένες φορές που εκ μέρους της ομάδας μας παίρνω θέση, θεωρώντας τουλάχιστον ατυχές το σχόλιό σας. Ειλικρινά δεν έχει σημασία αν θα δημοσιεύσετε ή όχι τη θέση μας. Απλώς ήθελα να σας επισημάνω ότι στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε αυτού του τύπου οι αναφορές μας προσβάλλουν και μας απογοητεύουν, ενώ μας δημιουργούν ερωτηματικά για το εάν τελικά αξίζει τον κόπο η προσπάθεια.

Για την «άποψη»
Μερόπη Δόλλα