Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.

Γράφει ο άγνωστος blogger
ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ...

Τα παιδιά με τις μολότοφ ήταν πολύ απρόσεκτα στην χθεσινή πορεία. Η εντεταλμένη υπηρεσία ήταν να εισχωρήσουν στην πορεία, να κάνουν αισθητή την παρουσία τους ώστε να κάμψουν την αντίσταση των οργισμένων και να την διαλύσουν πριν φτάσει στην Βουλή. Γιατί το όλο ζητούμενο ήταν να μην φτάσει μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Κανείς δεν ήξερε τι θα γινόταν από την εκδήλωση της οργής του μισού και παραπάνω εκατομυρίου πολιτών.

Η απροσεξία όμως των κουκουλοφορων-αστυνομικών (συναδέλφων των ΜΑΤατζήδων) είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσουν πέρα από τις προγραμματισμένες υλικές ζημιές τον τραυματισμό συναδέλφου τους. Αυτό κ. Χρυσοχοίδη δεν πρέπει να περάσει έτσι! Πρέπει να τους επιβάλλετε πρόστιμο. Να τους κόψετε κάτι από τον μισθό.
Τα δήθεν αναρχικά ρουφιανάκια προσπαθούσαν να εισχωρήσουν καθ΄ όλη την διάρκεια της πορείας μέσα σε κάποιο συνδικάτο. Βασικά σκοπός τους ήταν να φτάσουν στην πρώτη γραμμή και να προκαλέσουν τον πανικό. Δηλαδή να δράσουν ενάντια στα ΜΑΤ, να αντιδράσουν τα ΜΑΤ και να γίνει ένας χαμός! Κομπάρσοι και πρωταγωνιστές, όλοι μισθωμένοι της ΓΑΔΑ, δηλαδή δημόσιοι υπάλληλοι. Ο κόσμος θεατής και ηττήμένος αφού δεν μπόρεσε να πάει μπροστά στην Βουλή και να φωνάξει όσα ήθελε. Γιατί άλλο να πάνε 1000 και άλλο 500.000!!!

Το ΠΑΜΕ ήταν στην Ομόνοια. Η πορεία τους περασε μπροστά από την Βουλή σαν παρέλαση! Δεν σταμάτησαν καθόλου να φωνάξουν για το παραμικρό. Με αυτό τον τρόπο έδωσαν για άλλη μια φορά το στίγμα τους και έδειξαν ότι είναι κομμάτι του συστήματος... Άλλωστε συγκεντρώθηκαν αλλού, περπάτησαν αλλού και γενικά ήταν... αλλού...
Συγχαρητήρια αξίζουν στον εμπορικό σύλλογο Μεγάρων. Τα εμπορικά μαγαζιά στα Μέγαρα έκλεισαν. Όχι όλα αλλά τα περισσότερα. Έτσι και αλλιώς ο έμπορος δεν έχει κάτι να κερδίσει γιατί κανείς δεν θα νοιαστεί αν κλείσει ή αν ανοίξει και πόσα χρήματα θα βάλει στο ταμείο του. Στην Νέα Πέραμο όμως όλα λειτουργούσαν κανονικά...