Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΑΤΖΑ! ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΜΙΑ-ΜΙΑ

*** SOS ***
ΚΟΒΟΥΝ ΔΕΝΤΡΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΤΩΝ!!!


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΣΕ 3 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

Ξέρουμε ποιός είναι. Ξέρουμε ποιός τον καλύπτει. Καταγγελίες έχουν γίνει. Το δασαρχείο είναι ενήμερο. Ο εισαγγελέας είναι ενήμερος. Όλοι ξέρουν αλλά κανείς δεν μιλάει. Ο μόνος που έχει τους αρσενικούς αδένες να ασχοληθεί, και ακόμα ασχολείται, είναι ο ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ Ο ΜΠΕΝΑΡΔΗΣ.
Θα δείτε σύντομα σε φωτογραφίες πως κόβουν τα δέντρα τα λαμόγια που καλύπτουν τα "στρατιωτάκια" του κ. Στραττιώτη. Γιατί κύριοι ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ; Γιατί είστε πρώην. Ο κόσμος δεν σάς θέλει. Για αυτό και τρέχετε να κάνετε με όση δύναμη έχει η καρέκλα σας εξυπηρετήσεις στα "δικά" σας παιδιά. Κουράσατε και πρέπει ο λαός να πάρει την σωστή απόφαση να σάς στείλει σπίτι σας. Στον κήπο σας και στα ακριβά σας αυτοκίνητα.
Γιατί καλύπτετε τον βιαστή και κάθεστε προσοχή αν σάς παίρνει τηλέφωνο αυτός ή η ηγουμένη του Αγίου Ιεροθέου; Γιατί αγνοείτε τον σύλλογο που εκπροσωπεί όλη την περιοχή και κάνετε χάρη σε έναν βιαστή της φύσης που ΚΟΒΕΙ ΔΕΝΤΡΑ και ΦΥΤΕΥΕΙ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΑ ΦΥΤΑ σε συνέχεια του καταστροφικού έργου που γίνεται ΜΕΣΑ στην πόλη; (βλέπε Βυζαντίου-κεντρική πλατεία). Βέβαια και ο σύλλογος της περιοχής έχει μέσα του ανθρωποειδή λαμόγια που είναι τσιράκια σας και τσιράκια αυτών που κόβουν τα δέντρα.
ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΙΖΑΣ ΔΕΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΑΤΖΑ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΟΥΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΪΣΚΟ ΣΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ; ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ-BLOGS-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ.
Η Νέα Πνοή καλύφθηκε πίσω από τον Αλκιβιάδη Μπεναρδή ο οποίος λόγω της θέσης του στην Μεγαρική κοινωνία επέβαλλε να προβάλλει το θέμα.
Βέβαια έστω και έτσι το θέμα προβλήθηκε στην ΝΕΑ ΠΝΟΗ. Οι άλλες εφημερίδες που διαβάζουν blogs; Γιατί δεν έστειλαν τους ρεπόρτερς να τραβήξουν καμία φωτό; Μόνο για αγγελίες, μνημόσυνα, δελτία τύπου και κάλυψη εγκαινίων; Ωραία δημοσιογραφία!!!!!!!