Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΔΙΝΕΙ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΑΣ
Καμία διάθεση δεν υπάρχει από την δημοτική διοίκηση της πόλης μας να δωθεί λύση στο πρόβλημα της καύσης καρκινογόνων υλικών από τους γύφτους του Βλυχού. Κάθε μέρα και κυρίως τα απογεύματα οι μαυροι καπνοί είναι ορατοί από κάθε σημείο των Μεγάρων. Όταν ο ουρανός γεμίζει αρκετά από τα καρκινογόνα και γεμάτα διοξίνες σύνεφα, πολίτες καλούν την πυροσβεστική αλλά οι επεμβάσεις της είναι ελάχιστες. Κανένας πυροσβέστης δεν θέλει να ρισκάρει την ζωή του αφού τα αποβράσματα, που απαιτούν μερικές φορές και ίσα δικαιώματα με εμάς, επιτίθενται σε ανθρώπους και αυτοκίνητα με πέτρες ή προτάσσουν τα... σώματά τους.
Οι ίδιες εικόνες παρατηρούνται και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Αττικής αλλά στα Μέγαρα η αδιαφορία των αρμοδίων είναι άκρως προκλητική.
Εκτός από τον δήμο ευθύνη για την δράση τους έχει η αστυνομία της περιοχής μας όπως επίσης και η πυροσβεστική που καλείται συνεχώς αλλά σχεδόν πάντα κάνει τον θεατή. Πληρώνουμε από το υστέρημα μας για να κάθονται στα γραφεία τους και να ασχολούνται με όσα δεν τους στεναχωρούν;