Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

ΜΕ ΗΤΤΑ ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΦΕΤΟΣ

Γράφει ο αθλητικός ρεπόρτερ
Β' ΕΠΣΔΑ - 18Η ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Μέσα σε ένα λασπωμένο γήπεδο, με συννεφιασμένο ουρανό και με έντονη βροχόπτωση τα τελευταία 15 λεπτά της αναμέτρησης ο Άρης προσπάθησε να πάρει την νίκη και να κλείσει θετικά την ποδοσφαιρική χρονιά 2008-2009. Δεν τα κατάφερε όμως και έχασε 2-3 από τον Ίκαρο Ασπροπύργου.
Η προσπάθεια του Άρεως άξιζε τους 3 βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και για τις 2 ομάδες. Δύο λάθη στην άμυνα των γηπεδούχων έφεραν τα 2 γκολ υπέρ του Ασπροπύργου. Στο 2ο ημίχρονο ο Άρης είχε την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες. Το 1-2 έγινε με πέναλτυ που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος. Στην συνέχεια ο Τάσος Πανταζής έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει και πάλι από τα 11 βήματα (κυριολεκτικά ο διαιτητής μέτρησε τα 11 βήματα καθώς δεν μπορούσε μέσα στα λασπόνερα να βρει την άσπρη τελεία!!!). Η μπάλα έφυγε αριστερά και χαμηλά δίνοντας απογοήτευση στον πάγκο του Άρη. Η ισοφάριση όμως έγινε λίγο αργότερα με "περίεργο" σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Ο Ίκαρος όμως σε μια από τις λίγες επιθέσεις του στο δεύτερο ημίχρονο ήταν τυχερός και πέτυχε το τελικό 2-3, παίρνοντας έτσι τους 3 βαθμούς της νίκης, οι οποίοι όμως δεν έχουν καμία σημασία.
Να σημειώσουμε ότι γύρω στο 75ο λεπτό έλαβαν χώρα επεισόδια που ξεκίνησαν από ανεγκέφαλους ποδοσφαιριστές του Ίκαρου οι οποίοι θεώρησαν ότι σε έναν αγώνα άνευ ουσίας πρέπει να πουλήσουν την μαγκιά τους! Είναι χαρακτηριστικό ότι ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων, και μάλιστα μεγάλης ηλικίας, βλέποντας τις αψιμαχίες έτρεξε από την μια άκρη του γηπέδου έως την άλλη για να δώσει συνέχεια στα επεισόδια σπρώχνοντας έναν ποδοσφαιριστή του Άρη κάτω! Τα πνεύματα γρήγορα ηρέμησαν και συνεχίστηκε το παιχνίδι. Για την ιστορία να πούμε ότι όλα ξεκίνησαν από σκληρό μαρκάρισμα που δέχτηκε παίκτης του Άρη στην πλάγια γραμμή.
Η πορεία για τον Άρη ολοκληρώθηκε φέτος με περισυλλογή 29 βαθμών, 9 νικών, 2 ισοπαλιών και 7 ηττών. Τα τέρματα είναι 37 - 30. Η τελική βαθμολογία αύριο με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής.
Αύριο Κυριακή κλείνει η αυλαία για Μεγαρικό (εκτός έδρας με Αστέρα Α. Λιοσίων) και για Ευκλείδη-Βύζα 2008 (εντός έδρας με Απόλλων Α. Λιοσίων). Ο Μεγαρικός είναι ήδη στην πρώτη κατηγορία ΕΠΣΔΑ και οι αγώνες είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.