Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΝΕΑ ΠΝΟΗ" ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΡΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ.

Αγαπητοί bloggers του megarapress, καλησπέρα σας!
Η επικοινωνία μας αυτή μαζί σας γίνεται για έναν και μόνο λόγο: για το Βουρκάρι και την διάσωσή του. Είναι απάνθρωπο να μιλάμε για σωτηρία του υγροβιότοπου δίνοντας άδειες για να χτιστούν κάθε λογής εργοστάσια είτε χαμηλής είτε υψηλής όχλησης.
Εμείς η «Νέα Πνοή» θεωρούμε πραγματικά ανήκουστο γεγονός ότι συζητάμε ακόμα και σήμερα μετά την κατακραυγή όλων των ΜΜΕ, να μελετηθεί η αίτηση αδειοδότησης εργοστασίου τσιμέντου. Δηλαδή κανείς δεν λαμβάνει υπόψη του τους κατοίκους της περιοχής; Κανείς δεν λαμβάνει υπόψη του του ευρωπαϊκούς νόμους και κανόνες, τις συνθήκες που έχει υπογράψει η χώρα μας για περιβαλλοντικούς λόγους; Ποιοι είναι αυτοί που θεωρούν εαυτόν πάνω από όλους και όλα; Ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν νέες καταστάσεις και να γίνουν τα Μέγαρα περίγελος όλης της Ελλάδας {και γιατί όχι όλης της Ευρώπης}.
Κύριοι διοικούντες, σταματήστε ΤΩΡΑ το έγκλημα που πάτε να κάνετε. Βάλτε φραγμό σε οποιονδήποτε επιχειρηματία θέλει να θάψει το όνειρο κάθε νέου παιδιού για να δει το Βουρκάρι ελεύθερο πεδίο των μεταναστευτικών πουλιών. Εμείς σηκώνουμε το λάβαρο της δικής μας επανάστασης. Δεν πρέπει να δημιουργηθεί κανένα άλλο έγκλημα στην περιοχή. Φτάνει πια, ξεσηκώστε όλο τον κόσμο πριν είναι πολύ αργά. Τα Μέγαρα συρρικνώνονται και κανείς δεν το έχει πάρει χαμπάρι. Γινόμαστε Βιομηχανική περιοχή. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ!