Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ...

Από: "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ" aixmi1@otenet.gr
Αγαπητοί φίλοι του MEGARA PRESS…
Θεωρώ πως όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά αυτής της πόλης, πρέπει να καταγγέλλουμε συνεχώς είτε μέσω του τοπικού Τύπου, είτε μέσω του δικού σας δικτυακού χώρου, τις ενέργειες του ασυνείδητου γνωστού – άγνωστου μεταφορέα λυμάτων που σε καθημερινή βάση ρυπαίνει τον κάμπο των Μεγάρων.
Η εφημερίδα «ΑΙΧΜΗ» έχει εδώ και πολύ καιρό φέρει το πρόβλημα αυτό στην δημοσιότητα, ζητώντας από την Αστυνομία να παρέμβει και να συλλάβει αυτόν τον άνθρωπο, που για αρκετά χρόνια, έχει καταφέρει να «ξεφτιλίσει» τρείς Διοικητές του Α.Τ. Μεγάρων και τρείς Δημάρχους.
Η ζημιά που κάνει αυτός ο άνθρωπος στον κάμπο των Μεγάρων είναι πολύ μεγάλη και ο κίνδυνος ηπατίτιδας για την περιοχή μας είναι πλέον ορατός.
Επιβάλλεται λοιπόν όλοι εμείς, να μην αφήνουμε αυτόν τον γνωστό – άγνωστο βοθρατζή να κάνει την δουλειά του χρησιμοποιώντας ως Ψυτάλλεια τον κάμπο των Μεγάρων. Όπου κι αν τον βρίσκουμε, να ειδοποιούμε αμέσως την Αστυνομία. Και αν διαπιστώνουμε και από αυτήν την πλευρά αδράνεια να προχωρούμε σε καταγγελίες. Η κάλυψη στον γνωστό – άγνωστο βοθρατζή πρέπει να σταματήσει.
Κάτι που πρέπει να το καταλάβουν όλοι και κυρίως αυτοί που χρόνια τώρα τον αφήνουν ( για λόγους που δεν γνωρίζουμε) να δρα ανεξέλεγκτα.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Αντώνης Γ. Υψηλάντης
Διευθυντής εφ. «ΑΙΧΜΗ»